Десислава Атанасова за евентуален надпартиен консенсус: Ако ще доведе до по-добър живот на българите - защо не?

  • 17 август 2022 18:29

  • 1155
  • 11
Десислава Атанасова за евентуален надпартиен консенсус: Ако ще доведе до по-добър живот на българите - защо не?
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Ние от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имаме опит и в управлението и в опозицията и това е изключително ценно, докато нашите политически опоненти тепърва се учат, което струва много на българските граждани. Не е толкова важно дали някога си управлявал и какъв негативен опит си натрупал, важното е да можеш да признаваш грешките си, да се учиш от негативния опит, да търсиш възможности за по-добро управление и да не бъдеш чак толкова горделив и със самочувствие без покритие. Това заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Не сме били в политическа изолация. Ние бяхме част и сме част от политическия живот. Ние можем да работим качествено в управление, но и в опозиция. Показва го и това, че за първи път правителство бе свалено с вот на недоверие. Ние искаме да живеем по-добре, защото си имаме само една държава", подчерта Атанасова и припомни: "Ние предлагахме едни от най-правилните решения в българския парламент - мораториума върху цената на тока, компенсациите за бизнеса, военната помощ за Украйна. В коалицията, която ни управляваше доскоро, някои от партиите не могат да се похвалят със силна и стабилна електорална подкрепа".

Томислав Дончев (ГЕРБ) обяви при какво условие ще се коалират с ПП след изборите

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в досега никога не е предлагал неизпълними програми, приоритети и послания към българските избиратели. Няма друга партия, която да се е разделяла с толкова много хора дори за съмнение за някаква вина. На българите трябва да се говори истината", увери тя.

"В тази година и половина сме в състояние на безвремение. Всички хора разбират, че инфлацията е огромна. Тя не е само привнесена, защото в сходни на България държави положението е различно. При всички положения хората по времето на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не се тревожеха толкова нито за цената на хляба, олиото и тока, или за това как ще подготвят децата си за училище и т.н. Ние бяхме единствените, които предложихме спешни мерки на управляващите за пълна диверсификация на България от "Газпром", заяви Атанасова.

На въпрос грешка ли беше решението да не се плаща в рубли за газа, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, отговори: "Не, но трябваше да намерят начин за превалутиране, както другите държави. Ние имаме договор за доставки на газ до края на годината, освен това сме заявлили капацитет". "Ние очаквахме 4 пъти по-ниска цена на газа, но вместо това тя се увеличи".

"Бойко Рашков очевидно ще го има и ще присъства в челните места на листите. Ние сме внесли вече искова молба срещу твърденията му, които се оказаха без покритие", съобщи тя. 

По повод евентуална следизборна коалиция на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, заяви: "Ние обявихме основни точки, които са необходим консенсус за евроатлантическа коалиция. Има някои национално отговорни позиции, които се вземат с надпартиен консенсус. Ако това ще доведе до по-добър живот на българите - защо не?", каза още тя.

Мая Йорданова
1155 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
gogo

2022.08.18 | 10:11

11
BRAVOOOO DESI......S TEB SME....
ИСТИНАТА

2022.08.17 | 20:59

2
ПЪРВО, ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,.........................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА-ОПГ "герб" и тогава ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!! Нали така, "другарко" Атанасова????

2022.08.18 | 10:11

10
MALKO 4ETE6....HAMPI.
народен глас

2022.08.18 | 10:02

9
как ще се коалирате с тия гей@ве
М. Иванов

2022.08.18 | 07:42

8
Мърша...

2022.08.18 | 06:50

7
ЗЪЛ МИРИЗЛИВ ДУЛОВСКИ ТАЛАСЪМ!

2022.08.17 | 21:03

3
Гн Петков ще дойде на два бели коня със гн Асен Василев,след изборите.За него несе кахърите.Власта трябва да е тяхна,доказаха се момчетата ито много серьозно.Само те ще доунищожат мутрите,никой друг!!Десислава Атанасова грозната нека си кряка колкото може..
Асен Василев

2022.08.17 | 21:59

6
е кон 2
Agent 007

2022.08.17 | 21:57

5
Az ne sam nito za Kiro Slepoto s dvata konya , nito za tazi shavrantia. Vse sa zle.

2022.08.17 | 21:34

4
ДЕСА СМРЪДЛИВАТА Е ГОТОВА И 24 ЧАСА ДА ПРАВИ СВИРКИ САМО ДА СЕ ДОКОПА ДО ХРАНИЛКАТА НА ТИКВОЧА.
ПДуловскаП

2022.08.17 | 20:14

1
Нищо не знаеш и нищо не зависи от теб и такива като теб. Когато му дойде времето ви дават текстовете да блеете пред ТВ-тата.

Добави коментар

Водещи новини