Номинираният за водач на листата на БСП в Перник се оттегли от надпреварата

  • 11 август 2022 21:38

  • 3289
  • 2
Номинираният за водач на листата на БСП в Перник се оттегли от надпреварата
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Номинираният  от Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за водач на листата в Перник Любомир Бонев се оттегля от надпреварата за 48-мо НС.

Бонев вече е депозирал решението си на "Позитано" 20 като е благодарил на Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за оказаното доверие и номинирането му за водач на листата в Перник.

"В този сложен за страната момент, когато ни очакват поредица от предизвикателства и въпроси, на които да се намери решение, най-важното нещо е да бъдем единни, да бъдем обединени, да бъдем преди всичко хора", заявява в обръщение към перничани Бонев и подчертава, че неговото разбиране за екипност и работа за развитието на региона са донесли успехи през годините.

Любомир Бонев бе избран за депутат от „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България” заедно с настоящия кмет Станислав Владимиров в 44-то НС. Той е перничанин и в момента е директор на Индустриалната зона в Перник. Бонев не назова конкретно причината, довела до отказа му да оглави листата на социалистите в родния си град. Близки до него твърдят, че оттеглянето му се дължи на напрежението между местното ръководство и националното ръководство на столетницата, съобщава БНР.

Ето кои ще са водачи на листите на БСП

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3289 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Eлeктpа

2022.08.15 | 09:45

2
Браво на Радеф, че се осъзна и, че разби модела Краднелия Нинова, които се характеризираше с масова бедност инфлация, както и с корупция и кражби. Но Киро и Кокорчо, ще тежат на неговата съвест, докато Ристю и Гнома на съвестта на Софиянци. Кога импексовите БСПеерасти са били на власт, и да не са обрали спестяванията на народа ни. Така беше и при дон Луканов, при Виденов, при СС Момата, при Олигарски и сега при Краднелия...
ВИНКЕЛ

2022.08.11 | 21:53

1
А бе, какво стана в Перник, намериха ли МИЛИОНИТЕ ЕВРО, ПОТОПЕНИ ТАМ, за "ремонта" на "Студена" ПОД ВОДА и "водопровода" от Рила БЕЗ ВОДА????

Добави коментар

Водещи новини