Кандидати на ГЕРБ спечелиха изборите в котленското село Тича и новозагорското Езеро

  • 28 февруари 2022 07:56

  • 1107
  • 1
Кандидати на ГЕРБ спечелиха изборите в котленското село Тича и новозагорското Езеро
© Novini.bg

Кандидати на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в печелят частичните местни избори, които се проведоха днес в две населени места в област Сливен, съобщиха от областната организация на партията. Кметове избираха жителите на новозагорското село Езеро и в село Тича – община Котел.

В село Езеро, община Нова Загора в битката за кметското място се явиха Мариета Парунева от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Недко Томов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в печели  53.93 процента от гласовете на имащите право на вот, а опонентът й от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - 44.38 процента. Гласоподавателите в село Езеро са 346, като правото си са упражнили 178 избиратели. Трима са гласували „Не подкрепям никого“. Не са регистрирани недействителни гласове.

Кандидати на ДПС и ГЕРБ спечелиха частичните местни избори в четири села на община Исперих

В котленското село Тича битката бе между Вежди Хюсеинов от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Доротея Карабекирова от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в печели 59.30 процента от имащите право на глас, а опонентът му от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - 40.70 на сто. Гласоподавателите в село Тича са 807, като правото си са упражнили 468 избиратели. Не са регистрирани недействителни гласове.

Избирателната активност в село Езеро е 52,02 процента, а в село Тича – 57 на сто.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1107 1

Коментари 1

Добави коментар
BOCOVID-19

2022.02.28 | 08:27

1
ДА ИМ Е ЧЕСТИТ ГЕРБАВИЯ МУТАНТ !!

Добави коментар

Водещи новини