Настимир Ананиев: България трябва да подкрепи Румен Радев

  • 18 ноември 2021 11:54

  • 2068
  • 93
 Настимир Ананиев: България трябва да подкрепи Румен Радев
© Булфото (архив)

„Държавата е един организъм, а в момента има затлачване - това затлачване е прокуратурата. Там се спира всичко и не се случва нищо. Кирил Петков и Асен Василев показаха много нередности. Хората очакват, че когато някой изнася милиони в сакове, той да понесе отговорност. Специализираната прокуратура трябва да се махне, това звено е ненужно" заяви Настимир Ананиев в свое участие в сутрешния блок на телевизия България ОН ЕЪР.

„Изборите не са свършили! Тази неделя България трябва да подкрепи Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, а не кандидата на ГЕРБ и ДПС. Аз съм протестирал над 200 дена срещу модела на ГЕРБ и ДПС и в подкрепа на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Тази неделя пак ще подкрепя президента!“, призова Ананиев.

Евродепутатите от левицата с подкрепа за Румен Радев и Илияна Йотова

"Тук имаме битка на модели и кой какво олицетворява. Радев олицетворява протестите. Кандидатът на ГЕРБ и ДПС олицетворява модела, срещу който протестираха 70% от българите", допълни мандатоносителят на Продължаваме промяната

Запитан относно ниската избирателна активност Ананиев  коментира, че Бойко Рашков си е свършил добре работата, като е ограничил поне на половина контролирания и купения вот, който в България е около 500 хил. гласове.

"Преговорите се движат много прозрачно за всички. Когато има среща, излиза се на брифинг и се съобщава, че се върви в посока на съставяне на редовен. България се намира в икономическа, здравна и политическа криза. Служебният кабинет е с вързани ръце, защото няма работещ парламент. Ключово е да има работещ парламент и редовен кабинет", допълни Ананиев.

„Ще се обединим около общи политики и ще търсим общото кратно, но ще го направим прозрачно пред гражданите и с детайлно споразумение за работата, която ще свършим“, заяви Ананиев.

„Искаме да върнем доверието в правенето на политика. Политик, парламент, народен представител е мръсна дума в България. Ние ще работим да върнем това доверие от гражданите и да правим политика по нов начин“,  завърши Настимир Ананиев. 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Валери Зайцев
2068 93

Свързани новини

Коментари 93

Добави коментар
Петко

2021.11.20 | 02:48

93
ДА ОЦЕЛЕЕТЕ: профилактично Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(непечено тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China
Демократ

2021.11.18 | 22:52

92
ДПС и българските турци направиха Радев президент сега тръгна срещу тях,заради келепира предаде БСП,партията на Манолова и много други?
МИСЛЕТЕ ХОРА

2021.11.18 | 19:26

91
мислете хора. в неделя е балотажа. какво ще изберем - демократ интелектуалец или масон - диктатор от руски или латиноамерикански тип. Изборът е ваш. В понеделник ще бъде късно. Виждате как неговата партия - на Радев - ни готви приемането на 50 ядрени бойни глави от Инджирлик които ще ни направят приоритетна цел на руските ракети /не харесвам рашките ама ракетите им са истински/, ще ни надупят на Сев. Македония и ще ни принудят да приемем, че децата ни трябва да бъдат безполови а мама и татко ще се превърнат в родител 1 и 2. това ни готвят Радев, Кирчо и Кокорчо под топлия поглед на Херо Мустафа.
Патриот

2021.11.18 | 16:14

90
Не на президента Радев станал президент благодарение на гласовете от Турция.
Патриот

2021.11.18 | 16:13

89
Не на президента Радев станал президент благодарение на гласовете от Турция.
Патриот

2021.11.18 | 16:13

88
Не на президента Радев станал президент благодарение на гласовете от Турция.
Демократ

2021.11.18 | 16:09

87
Не на президента разединител на българската нация.

2021.11.18 | 15:44

86
Радев никога не е бил нито бивш агент нито комунист за разлика от ББ , Доган и Гержиков. България е пред дилемата да избере или кандидатът на народа - Радев или кандидата на олигархичната бизнес мафия на ББ и Доган- Герджиков. Залогът е промяната.

2021.11.18 | 13:21

74
Комунист преди , Комунист и сега. Продължава с Комунистическите похвати и терор. Гласувайте за Радев и неговото куче Рашков.
Радев никога не е бил нито бивш агент нито комунис

2021.11.18 | 15:42

85
За разлика от ББ , Доган и Гержиков

2021.11.18 | 15:40

84
България е пред дилемата да избере или кандидатът на народа - Радев или кандидата на олигархичната бизнес мафия на ББ и Доган- Герджиков. Залогът е промяната.

Добави коментар

Водещи новини