Михаил Миков: БСП е обезличена идейно

  • 16 ноември 2021 13:07

  • 2002
  • 1
Михаил Миков: БСП е обезличена идейно
© Булфото

"Не само Корнелия Нинова, но и цялото ръководство на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, което докара нещата дотук, трябва да поемат отговорността за резултатите на партията от изборите и да се оттеглят". Това заяви пред БНР Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, бивш председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Той посочи, че години наред е имало предупреждения от органи и хора в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, че партията върви в грешна посока, но те не са били чути:

"Бодрячески се твърдеше, че това е верният път - верният път е засилване на авторитаризма в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, верният път е разчистване на враговете с партиен билет, верният път е губене на идейния облик и политическа всеядност на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. В крайна сметка - ето го резултатът, който иначе вярно дава представа за състоянието на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е".

По думите на Миков в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има разделение между хората, което трудно ще се преодолее и трудно "ще се събере":

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е достатъчно обезличена идейно. Това го показва и днешното ѝ поведение - преди да е издигнала ясните политически позиции, очертаващи облика ѝ на лява партия, тя е склонна да влезе на всяка цена в преговори за управление".

Нинова призна поражението си и хвърли оставка, обвини Борисов за вътрешнопартийната опозиция

Михаил Миков определи "Продължаваме промяната" като добре режисиран десен политически проект, който няма да даде промяна:

"Може да се смени персонажът Бойко Борисов, но няма да доведе до промяна в политиката, която засяга мнозинството от българските граждани, 90% от които са работещи хора, защото само 10% са работодатели и самонаети". 

Бившият лидер на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е подчерта, че никога не е говорил и работил в подкрепа на ПП, за което е бил обвиняван като част от т.нар. вътрешна опозиция в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

По думите му избирателите на никоя партия не са нейни крепостни и обвинението на лидерката на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е към избирателите, които са гласували за ПП, а не за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, са "поредното неубедително оправдание за състоянието на нещата":

"Когато не можеш да убедиш избирателите в автентичността на това, което говориш, естествено е да потърсят друг. ... 60% от българските граждани не са гласували, което означава, че те не виждат алтернативата на над 10-годишното управление на Бойко Борисов".

Теодора Александрова
2002 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Д-р симеон дянков

2021.11.16 | 14:18

1
Абсолютно КУ-КУ! Такива като теб докараха БСП на тоя хал. Взехте се за безсмъртни, а не сте. Просто алкохолици. Жалко за пенсионерите. Хляба вече е 2 лв. И бай Тошо не си го позволяваше.

Добави коментар

Водещи новини