След ареста: Кметът на Сандански видя опит за дискредитация и постановка

  • 16 ноември 2021 08:56

  • 1664
  • 2
След ареста: Кметът на Сандански видя опит за дискредитация и постановка
© Община Сандански

Кметът на община Сандански Атанас Стоянов от ВМРО престоя близо 24 часа в ареста по сигнал за купуване на гласове и бе пуснат на свобода без обвинение.

"Бях спрян за проверка във вечерта на изборите, а в хода на проверката в автомобила ми беше намерена чужда вещ - плик с пари и списъци", разкри той пред медии. 

Кметът на Сандански остава в ареста за 24 часа

"Оказах пълно съдействие на органите на реда." Проверката е била целенасочена, смята градоначалникът и разкри, че през вчерашния ден са били привикани на разпит над 100 души от намерените списъци, а нито един не е потвърдил съмненията за купуване на гласове:

Една част от имената в списъците не са гласували изобщо, друга част са в чужбина, а трета са на починали хора.

Опит за дискредитация на мен като кмет и на политическата партия, която представлявам, видя Атанас Стоянов. Има политическа тенденциозност срещу ВМРО, нямам представа как тези средства са се оказали в колата ми. Не съм докосвал парите и експертизите ще се докажат. 

Кметът на Сандански смята, че акцията срещу него е била съшита с "бели конци". 

Последвайте канала на

Novini.bg
1664 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.11.16 | 11:40

2
Един го спират кьоркютук и назобан, друг се заключва в колата си и се прави на ни чул ни видял. А , бе все честни и почтени тия кметове, пфу ... няма един като Иванчева
Шкембето от МВРО

2021.11.16 | 09:56

1
Потвърждавам, минути преди ареста на г-н кмета, Радев беше забелязан да се промъква с дрон и въпросните "чужди вещи" - пари и списъци, докато Мата Хари с ексхибиционистко-сексуални маневри му отвличаше вниманието. Ясно е какво е станало.

Добави коментар

Водещи новини