Пиарката на Панов Ивет Добромирова: Опитах да го убедя да не се кандидатира

  • 15 ноември 2021 15:27

  • 4501
  • 6
Пиарката на Панов Ивет Добромирова: Опитах да го убедя да не се кандидатира
© Колаж: Novini.bg/ Булфото

Когато на 29 септември тази година Лозан ни сподели намерението си да се кандидатира като независим кандидат, аз се опитах да го разубедя. Това написа във Фейсбук Ивет Добромирова, която стоеше зад подготовката на предизборната кампания на кандидат-президента Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет.

Ето нейния пост:

"Не дължа този пост нито на приятелите си, нито най-вече на неприятелите си. Дължа го на истината. Тази ужасна и гадна истина. И на историята. Защото за пореден път, без да искам, бях част от историята и много, ама много се гордея с това. И сега ще видите защо за тези неща не се говори впоследствие, а по време. Ще имате възможност да направите разликата.

"Правосъдие за всеки" се извини за издигането на Лозан Панов за президент

Кандидатирането на Лозан Панов

Когато на 29 септември тази година Лозан ни сподели намерението си да се кандидатира като независим кандидат, аз се опитах да го разубедя. "Не излиза математиката", му казах. Няма как да преодолееш 600 k (модерно е така да го изписваме, нали) гласа на ГЕРБ. Нито има как да преодолееш 58% одобрение за Радев. И накрая, но най-вече, няма как да преодолееш 60% от ДБ, които биха подкрепили Радев още на първи тур. Помните, това изявление направи самият ген. Атанасов горе-долу към този момент. Оказа се, че наистина ДБ имат такова изследване и наистина това е вярно.

"Дължа го на свободните и демократични хора, които лидерите на ДБ ще оставят без алтернатива. Дължа им го и защото по някаква неясна за мен причина ДБ оставиха напълно доброволно антимафиотския фронт в ръцете на Радев и това никак не е Ок.", каза Лозан и разговорът приключи.

ДБ от своя страна и не само на ниво своите лидери, се заяви като опозиция на Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет веднага след първото му интервю, в което той определи Радев като "фалшив герой". Тогава срещу него застанаха и 90% от инициативния му комитет, начело с всички от "Правосъдие за всеки".

Фактите

Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет влезе в кампанията с 29% одобрение от страна на членовете на ДБ. Социолозите, които ни дадоха тези данни, бяха самите те дълбоко учудени и казаха, че те могат да бъдат резултат единствено и само от целенасочена кампания срещу него вътре в самото ДБ.

Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет имаше безрезервна подкрепа единствено и само от членовете на ДСБ и отчасти от Зелено движение в рамките на това, което смело всички наричат "кампания".

Кампанията

"Колеги", колкото и да късате ризи за това какъв провал е кампанията на Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет, ако сте професионалисти, би трябвало да сте видели, че единственият кандидат, който проведе кампания се казва Румен Радев. Тази кампания стартира тогава, когато трябва да стартира една кампания - преди повече от година с вдигнатия юмрук и протече по всички правила на една политическа кампания.

Като добавка Румен Радев и неговите правителства, които сами по себе си бяха част от тази кампания, защото тя така бе замислена и проведена, се радваха на безпрецедентен медиен комфорт, какъвто не са имали дори Жан Виденов и Иван Костов (и двамата известни с цензурата, която наложиха). Румен Радев нямаше и реална опозиция.

Безспорен факт е, че кампания за месец не се прави за за каквото и да било. Кампания с около 50 000 лв. също не се прави. И кампания без медии не се прави. Всички "свободни и демократични" медии работиха против Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет. Просто те бяха част от истинската кампания - тази на Радев, която беше съчетана и с кампанията на "Продължаваме промяната". Толкоз по въпроса за медиите у нас, но той е ключов принципно. И да, няма медии. Има полит.-пропаганда по стар и чуден образец.

Реално нито Герджиков, нито Панов са имали възможност да проведат кампания. Обиколките из страната и тв-студиата не са кампания.

В интерес на истината, трябва да кажа, че в "кампанията" на Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет не е имало рекламисти. Дори и тези от инициативния му комитет. Рекламистите са отговорни единствено за визиите и отчасти за слогъна и по тях, виждам, че нямате забележки.

Ако бъдете честни, трябва да признаете, че кампанията на Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет беше кампания за отговорно отношение към КОВИД и ваксиниране. В държавата, в която нивото на ваксиниране е като на страна от третия свят, мисля, е ясно защо Копейкин е преди Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет. Това от една страна, а от друга - дори и мислещите не отбелязват това като отличително за "кампанията" на Лозан, а това обяснява защо сме там, където сме по отношение на ваксините и пандемията.

И накрая, но не последно място - да завърша с това, с което започнах - математиката е такава, каквато беше и преди месец. А 29%-те процента одобрение от ДБ в началото, стигнаха до 36% в края.

Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет проведе своя кръстоносен поход на истината, защото това е неговият кръст и той си го носи. Аз съм горда, че бях негов оръженосец.

И също така очаквам Костов да ми прати теменужка, защото "Ивет е виновна", стана новото "Костов е виновен". Но и това само по себе си е повод за гордост.

И всичко това далеч не е всичко, но оставям все пак и вие да помислите и анализирате малко, като се опитате да стоите на страната на истината. Ако можете.

Ивет Добромирова: Искаха да ме уволнят. Богомил Бонев: Не съм знаел, че съществуваш, мисирко

И да, все още сме в ръцете на същото зло. Другарите добре си свършиха работата и този път. Лозан поне се опита да осветли това. Вие какво направихте?

Както каза Лозан: Когато си на страната на истината, плащаш цената на истината. Ние го направихме с чест".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4501 6

Коментари 6

Добави коментар
Добрев

2021.11.21 | 12:42

6
ДБ му изиграха много мръсен номер, което за пореден път показва що за стока са.
Гого

2021.11.15 | 23:02

5
Ама който се е хванал с ДБ не е успял в нищо. Какво се изненадват?

2021.11.15 | 16:11

4
Нямаше ли някой "десен" да му каже на Лозан, че има физиономия и държание на педофил.
Коко

2021.11.15 | 15:44

3
Иветке, не си била достатъчно убедителна. Лозан не е човек, който може да бъде харесвам!

2021.11.15 | 15:42

2
И демократична българия сбърка с него а не подкрепи радев и той сбърка че се хвана изобщо
Мда

2021.11.15 | 15:39

1
Бито куче лесно се рита ... ама всички дето 'много са сгрешили' взехте парата а сега - заден ...

Добави коментар

Водещи новини