Марешки: Зимните сметки ще изправят хората отново пред урните

  • 15 ноември 2021 15:28

  • 618
  • 1
Марешки: Зимните сметки ще изправят хората отново пред урните
© Булфото архив

Зимните сметки ще изправят отново хората пред урните. Това прогнозира Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в профила си във Фейсбук. 

Той отчете, че 75% от хората отказали да участват н поредния сценарий за плячкосването на България.

Веселин Марешки сред сърнички: Днес е денят на недоволството – пред урните

Ето какво пише още той:

"Резултатите от изборите показват поредното заиграване с надеждата на милиони изстрадали сънародници, които вярват, че ПП са новите месии и че те с магическа пръчка ще оправят България. Но 75% от сънародниците отказаха да участват в поредния сценарий за плячкосване на държавата. 75% не вярват нито на политиците, нито на честността на изборния процес! Това е новината на тези избори!

Смешно и жалко е някой да се хвали с победа и с голям резултат, при положение, че активността е рекордно ниска и новото управление няма никаква представителност.

Всички искаме да има стабилно, кадърно и почтено правителство. Но резултатите от вчерашните избори показват, че политическият инженеринг на гърба на народа продължава и целта е друга. Отрезвяването предстои до няколко месеца. И пак ще има хиляди разочаровани. Зимните сметки на домакинствата няма да се платят сами. Те ще изправят хората отново пред урните.

Не виждам как политици, които се ненавиждат едни други, които се чудят какви номера да си въртят едни на други, да не говорим за епитетите, с които се наричат, как тези ще се обединят и ще направят успешен управленски екип. Да, далаверата и жаждата за постове ще ги събере -това ясно личи, но истинските им цели и непрофесионализмът ще лъснат съвсем скоро.

Неслучайно ВОЛЯ не направи предизборна кампания. Нямаше никакъв смисъл да влизаме в този сценарий. Защото беше ясно, че нищо по-различно отпреди няма да се случи. Кукловодите на Радев се опитват да овладеят държавата, криейки се зад него и зад един нарушител на Конституцията. За народа никой не мисли и няма да помисли!

Във ВОЛЯ предстои да обсъдим дали да продължим да се борим за истината и да ви убеждаваме, че битката срещу крадците и лъжците в политиката ще приключи в полза на народа само ако сме заедно и сме повече".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
618 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ББ социалист

2021.11.15 | 18:21

1
На майка ти в устата и отзад ама с лайняна пръчка

Добави коментар

Водещи новини