Настимир Ананиев: Имахме дела преди думите

  • 15 ноември 2021 09:08

  • 2134
  • 5
Настимир Ананиев: Имахме дела преди думите
© Кадър БНТ

„Имахме дела преди думите. Голяма част от резултата се дължи на работата на Кирил Петков и Асен Василев като служебни министри. Те доказаха и показаха, че някой може да върши нещо конкретно и да започне тази промяна.“ Това каза пред БНР Настимир Ананиев, лидер на партия „ВОЛТ“, чийто мандат беше използван от ПП за явяване на изборите.

Ананиев открои три приоритета – Румен Радев да спечели балотажа, да има редовен кабинет след провала на 45-ото и 46-ото Народно събрание, както и да продължи промяната, започната по време на служебните правителство.

След окончателните резултати ще се търсят комбинации извън ГЕРБ и с ДПС, с които няма да се преговаря, уточни Настимир Ананиев.

При 42,85% обработени протоколи: ПП запазват първото си място с 25.97%, а двойката Радев - Йотова са с 49.45%

„С БСП, с ДБ, с ИТН – това са нормални партньори, с които трябва да седнем и да видим какво ни обединява.“

Ананиев си обяснява ниската избирателна активност с контролиран и купен вот, който не е бил мотивиран, защото Бойко Рашков и МВР са си свършили работата.

„Като формация, като коалиция предлагаме Кирил Петков за премиер и Асен Василев за финансов министър. Другите формации могат да предложат друго лице. Трябва да седнем и да изберем най-подходящата кандидатура“, потвърди Настимир Ананиев.

Теодора Александрова
2134 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.11.15 | 15:49

5
и на тия избори ще докажем че "МАШИНИТЕ МОГАТ ВСИЧКО"! Резултатите от гласуването, това е просто софтуерен проблем! На всички ни е ясно че Сиела е подизпълнител на една фирма пряко свързана със Сорос и ДП на САЩ, т.е. бай Джордж и Бай Дън ни продават своите машини и ни продава своят уникален софтуер за печелене на избори, който проработи в САЩ миналата година и направи Бай Дън президент! Тъй като няма сила, която да накара ЦИК да спре да се държи престъпно идиотски, а и никой не подкрепя ГЕРБ в разумното им искане, че да накара секциите да броят хартиените бележки от машините и да ги сравняват с резултатът на машината, то и Радеф и ПП "ПП" на Кирчо Папура и Асенчо Лондонския крадец може да спечелят изборите, ако искат и с 60%, но някакси няма да е прилично, затова Фатмака ще отиде на балотаж, а ПП "ПП" ще се задоволи с 20-25%, първо или второ място, като Дългуч войвода на предните избори, или максисум 30% за да могат заедно с останалите просташки парии без БСП да имат 50% + 1 депутат минимум и с това се занимават в момента софтуерните специалисти от Сиела и правилната част от ЦИК. Ако се наложи ще отцепят няколко човека от групата на Нинова и пак ще имат 120 + души. И тогава СОРОС, като един Оруел ще ни е спечелил изборите, Оруел ще ни гради настоящето и бъдещето! Гнусотията идва!
Те за тоя "честния" Остап

2021.11.15 | 11:19

4
каза че нема да му предложи депутатско место, за да използва партията му волт да се яви на изборите... на тоя и на бачийски от сек, другата използвана партия.... и двамата са в парламента и Остап пак излъга. А още колко лобистки закони и лъжи ще има бедна ви е фантазията, олигархичния кръг Капитал идва да заеме мястото на хранилката на гербавите. Дано Слави удържи на думата си и не подкрепи това стани да седна, тази подмяна
ЕЛЕКТPА

2021.11.15 | 10:38

2
Това което не можа да стори Импексовата Краднелия, Макс и Морис на Кауна Радеф успяха, а именно да изджагъркат вредната БСПдирадска партия от политическата сцена. Сащо така, с не помалко успех изджагъркаха и БСПелерастите от дай България, както и чалгарската партия на Славуца, аа мутрите на Костинбродска хурва, са вън от парламента...
Ванко-1

2021.11.15 | 10:39

3
Ха ха ха, Кривоустия Настимир се мисли за значим.
123

2021.11.15 | 09:32

1
КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК

Добави коментар

Водещи новини