Карадайъ обяви какво е условието на ДПС за подкрепа на партиите на промяната

  • 14 ноември 2021 22:53

  • 8123
  • 5
© БНТ

Факт е, че тези избори отчитат най-ниската избирателна активност от демократичните промени насам, и то при задължително гласуване. Анализът на какво се дължи това, тепърва предстои да го правим. Това каза на брифинг след днешните избори 2 в 1 председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и кандидат за президент Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Попитан Румен Радев или Анастас Герджиков ще подкрепи ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на втория тур на президентските избори, Карадайъ заяви: "Нека да видим окончателните резултати, различните агенции дават различни прогнози. Тогава вече ще видим каква е картината".

В отговор на въпрос какво ще е поведението на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в следващия парламент, Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, посочи: "Нашето поведение е ясно още от самото начало. Неведнъж сме заявявали, че можем да говорим еднакво с всички парламентарно поставени партии и коалиции. В 45-то Народно събрание бяхме заявили, че отчитаме вота на избирателите като воля за промяна и ако новите партии предложат правителство, ще го подкрепим безусловно, без участваме в него. В 46-то Народно събрание казахме, че имаме едно условие за подкрепа на правителство – възстановяване на демокрацията и държавността в страната. Всички виждаме, че и държавността е в криза, и демокрацията е в криза. За 47-то Народно събрание това условие категорично важи, но нека видим окончателните резултати. Ние можем да говорим еднакво с всички парламентарно представени партии".

При тази ниска избирателна активност като относителен дял сме по-добре и от април месец, и от юли месец, каза още председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Продължаваме промяната" печели парламентарните избори

Константин Тодоров
8123 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
домус ага

2021.11.15 | 09:17

5
Никой не ви иска измамници и крадци от дпс.
крадъдъиъ

2021.11.15 | 02:14

3
къдету има дълъверъ там сме и ниъ
gogo

2021.11.15 | 06:35

4
Toz riazania da ne si pomisli 4e 6te stava prezident......%00 godini ni ma4kahte turci dolni i nagli....Sega pak se naredihte za vlast.
КРАйДЪ

2021.11.15 | 00:44

2
АКО НА ОСТАВЯТ ДА СИ КРАДНЕМ КАТО ЕДНО ВРЕМЕ ШЕ ГОВОРИМ И ПОДКРЕПЯМЕ! АКО НЕ - ЧАЛАМБЪ! А И ПЕЕВСКИ ДА СЕ РЕАБИЛИТИРА НАПЪЛНО ОТ НАШТЕ БРАТЯ ХАМЕРИКАНЦИ.
ами

2021.11.14 | 23:32

1
за да се възстанови демокрацията, тая пасмина тряя ходи у затворо.

Добави коментар

Водещи новини