Цвета Караянчева: Гласувах за ред и връщане на парламентарната демокрация

  • 14 ноември 2021 13:32

  • 1543
  • 5
Цвета Караянчева: Гласувах за ред и връщане на парламентарната демокрация
© ПП ГЕРБ

Гласувах за ред и връщане на парламентарната демокрация, каза водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Кърджали Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на след като упражни правото си на глас в секция № 135 в СУ „П.Р.Славейков“.

Тя бе категорична, че България има нужда от работещ парламент, защото през последните шест месеца ни управляват служебно правителство, което погазва всички правила и президент, който нарушава конституцията и разединява българските граждани. Гласувах за ред, предвидимост и добро управление, подчерта Караянчева.

Бойко Борисов спира хаоса: Промяната на промяната е изключително важна!

Тя сподели пред медиите личното си наблюдение, че машинното гласуване затруднява голяма част от избирателите, особено възрастните хора, а част от устройствата са излезли от строя и това на практика е блокирало гласуването за неопределено време, докато се разреши преминаване към вот на хартия. „Очаквам спад на избирателната активност, заради машините.  Трябва да има висока активност, за да има легитимен парламент, но виждайки случващото се в секциите, не съм оптимист“, заключи водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Кърджали.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1543 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
miso

2022.01.16 | 13:10

5
kazvat 4e pravela mnogo hubavi svirki,tulupa sigurno ja probal-
miso

2022.01.16 | 13:08

4
taja ,kato ja vidja i polu4avam ortikarii,mnoigo neprijatna punda,

2021.11.14 | 14:55

3
ДЪРТИЯ СМОТАН РЕЗИЛ ДА НЕ НАДАВА ГЛАС.ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА КОЙ Е ГЛАСУВАЛА ПРОСТАТА СЕЛСКА ПРЪЧКА!
Кръстьо

2021.11.14 | 13:55

2
Този сайт специално обръща внимание всеки от герб как е гласувал и отразява слабо другите партии! Срамота е! А се имате уж за сериозен сайт с репутация!

2021.11.14 | 13:52

1
Простата кърджалийска пyтка кой я слуша какво говори. Знаем я - проста е, толко си може.

Добави коментар

Водещи новини