Журналист: Никога не е имало свободни избори в районите, в които печели ДПС

  • 14 ноември 2021 08:39

  • 1543
  • 1
Журналист: Никога не е имало свободни избори в районите, в които печели ДПС
© Кадър БНТ

Политиците не можаха да си свършат работата в два парламента. Обществото очаква да има правителство, което да решава проблемите на народа. Това заяви журналистът Мира Баджева в студиото на сутрешния блок на БНТ.

По думите на журналиста Петко Георгиев политиците са забравили, че трябва да водят ясна политика. Вместо това обаче те са се фокусирали върху рейтинга си.

Той беше категоричен, че никога не е имало свободни избори в районите, в които печели ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Според него „използването на скъпата машина като принтер с тъч скрийн е подигравка“.

Баджева смята, че купеният вот е редуциран на тези избори.

Избори 2 в 1: Гласуваме за президент и нов парламент

„Всичко зависи според мен от избирателната активност. Да се надяваме, че към края на деня ще имаме категоричен резултат дали и какво правителство ще имаме. Аз не смятам, че съставянето на правителство на всяка цена е добро решение. Трябва да има ясни принципи и ясна политика, около, която се формира мнозинство“, каза Георгиев.

Баджева не е оптимист за съставяне на правителство. Според нея дебатите между кандидати във фейсбук не бива да измества дебатите в медиите. По думите на Георгиев Фейсбук спомага за затварянето на хората в малки общности.

„Една от причините действащият президент да губи по точки е това, че той управлява до ден днешен. Положителните неща стават все по-малко“, завърши Баджева.

Novini.bg
1543 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.11.14 | 09:34

1
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

Добави коментар

Водещи новини