Борисов разкри какъв кандидат-премиер ще предложи, ако ГЕРБ спечели изборите

  • 11 ноември 2021 18:02

  • 10070
  • 177
Борисов разкри какъв кандидат-премиер ще предложи, ако ГЕРБ спечели изборите
© БТВ

Ако резултатите от парламентарните избори са такива, каквито ги дават социолозите, ще предложа кандидат за премиер, отдалечен от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, подобно на Герджиков. Такъв премиер ще предложа и ще му възложа да отиде да разговаря с партиите. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и бивш премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Ще гледам да отиде и да разговаря с всички партии. Ще задържим с една седмица мандата, за да се проведат разговорите. Хората ни казват – и без Радев не може, но и без Борисов не може. Значи не трябва да се чегърта – нито ние него, нито той нас. Ако не се водим от егото, трябва да кажем – дайте поне за шест месеца да преодолеем омразата, за да преживеем зимата, заяви Борисов.

Хаосът е тотален и пълен навсякъде, дори и с машините, с флашките. Машините заминали в чужбина, не се знае къде... Хаосът е пълен, ошашавихме хората. Миналата събота отидохме и казахме за 28 машини. Радев е назначил Рашков да организира изборите. Трябваше Радев да му е взел оставката, да беше сложил някой честен човек, който да отиде да прибере всички машини, да сложи полиция, държавата да си ги купи да са сто процента нейни, там в единия склад стоят машините, до тях бялата пластика, картите, флашките – под брой, под опис, подчерта лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Две седмици говорихме за контролните разписки за изборите, защото видяхме, че ще се фалшифицират изборите. И предишните избори бяха фалшифицирани. Можеш ли да дадеш изборите на една частна компания и на четирима души, единият от които е много приближен на Бойко Рашков? От събота им казваме да проверят машините – вече вицове излязоха за тях, добави Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Няма вариант да не признаем изборите, защото това вече няма никакво значение. Радев наложи така омраза и хаос в държавата, че вече не знам как ще се оправим. Още преди година ви предупредих какво ще се случи. Първо червената лампичка светна, когато преди дни Европейската банка за възстановяване и развитие намали прогнозата за растежа на България. Това не е ли шамар за Кирил и Асен – уж успешните министри на Радев? Според ЕК възстановяването на икономиката ни се отлага заради ниската степен на ваксинация и високите цени на електроенергия. Дадохме на правителството модел за връщане към старите цени, още чакаме да ни се обадят, посочи бившият премиер.

Журналист ядоса Борисов и той избухна: Размърдайте се малко и разследвайте! Онези са наглеци!

Моделът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е 10 години 70-80 лева цена на тока, моделът "Радев" е 380 лева цена на тока – 3-4 пъти по-скъп ток. И дървата поскъпнаха. Да не би дървата да станаха по-малко или секачите да вземат повече пари? Нима въглищата поскъпнаха, нима се повишиха заплатите на миньорите? Откъде-накъде поскъпва токът. Добре, че построихме "Балкански поток" – не дадохме да ни заобиколят Гърция и Турция. На "Балкански поток" поставихме най-добрите американски компресори и си гарантирахме 15 млрд. кубически метра транзит. От транзитни такси ще има 25-30 млрд. лева печалба за България. Едновременно започнахме и интерконектора с Гърция. След проведен от нас честен търг го спечелиха две гръцки компании. Едната да доставя тръбите по гръцката връзка, а другата – да го строи. Инвестирахме половин милиард в Гърция и за тази Нова година щеше да стане. Често ходех на инспекции, но оттогава никой не е стъпвал там. Христо Иванов и всички тези лъжци говорят за азерски газ. Но той не се докарва в джобове, трябва да дойде по конектора. На 31 декември трябваше да тръгне и азерски, и американски газ. Надявам се да стане, заяви Борисов.

Той коментира и новата порция снимки от спалнята му. Това е един гнусен компромат, който се опитаха пак да пуснат. Най-циничното е заснемат шкафче, когато ме няма, и след това ме заснемат, когато спя. Няма нито една снимка с шкафчето и мен. Няма да коментирам повече темата, няма да доставя удоволствие на воайора Радев, който обикаляше с дрона да ми снима спалнята, подчерта лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Той отрече твърденията на министри от служебното правителство, че има незаконно строителство и корупционни практики при строителството на магистрала "Хемус". Ин хаус процедурата е разрешена от Европейската комисия. На юг направихме "Тракия", "Марица", "Струма", "Люлин" и започнахме ударно с ин хаус процедури, за да има магистрала "Хемус" и магистрала "София- Видин" до края на 2024 година и да вдигнем Северна и Северозападна България, отбеляза бившият премиер.

Надявам се до края на зимата да оживеем, днес имаме 199 починали. В последните 7 дни имаме 1101 българи, които няма да дочакат нито да се променим, нито да се оправим. В момента има 165 761 българи под особен режим – карантинирани и с активни случаи. Как ще гласуват тези хора? Питайте този, който отговаря и който цяла седмица ми бучи за "Хемус" – Рашков. Негова работа е да отговаря за изборите, каза още.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10070 177

Свързани новини

Коментари 177

Добави коментар
Петко

2021.11.20 | 02:44

177
ДА ОЦЕЛЕЕТЕ: профилактично Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(непечено тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China
Мани

2021.11.12 | 13:51

176
Всички са един дол дренки, ББ и Иванов на чело. То не бяха лъжи, то не бяха инсинуации и празни обещания. Да се махат и да оставят хората на мира.

2021.11.12 | 09:40

175
Кръгъл идиот
ЕЛЕКТPА

2021.11.12 | 08:53

171
Хора вижте и чуйте Бойко Борисов, после вижте и чуйте гнусния и арогантен екскремент фатмака Радеф, после пак Борисов и пак Радеф, тогава ще разберете че Бойко е Пич, а Радеф е един кух БСПдираст. Аз съм една красива българска жена...
gogo

2021.11.12 | 08:57

174
Evala.
✞❤Бай Пешо от Черешките❤

2021.11.12 | 08:31

166
Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ДАНС е тънкото място на веригата, където се приемат и подменят протоколите! ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското-АБПФК- котило! ☞Който или която гласува за когото и да било e ТЪПА САНИРАНА, ЗOМБИРAНА ОВЦА, ОФЦА с ОВЦА! ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE! ♥България над всичко! ✞Амин✞
Mama

2021.11.12 | 08:56

173
Glupavo kazano. Komunistite tova 4akat... da ne se glasuva i te da lapnat vlastta. Mislete predi da pi6ete gluposti.
500 К

2021.11.12 | 08:56

172
Пълен изр.д !
☠Дaни Kaнaзирeва☠

2021.11.12 | 08:35

170
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, канибал гнусен, демон-урод милиционеро-болшевишки, педофил долен, Дай-Боже СКОРО ДА МРЕШ в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Жacминa Kрaлeвa

2021.11.12 | 08:34

169
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Бoкo-българoубиeцо, кaмбaната отдaвна бие за теб, не я ли чуваш гaдино cатaнинска?! Дaй-Бoже ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от Дявoла.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТPИЖДИ AНAТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞
Гюлчeн

2021.11.12 | 08:33

168
Бoкo- Kанибaла НA BЪЖEТO!
Червена шапчица АРМАТКА

2021.11.12 | 08:31

167
Пък Лозан Панов навремето с измама се е скатал от казармата, също като Волен-Долен! Волен-Долен се направил на кьорав и така се скатал от казармата! Ултракомунистът-русофилистик Волен Сидеров има криминално досие под № 4535 от 1 юни 1984 г.!

Добави коментар

Водещи новини