Водач на листа на ПП: Имаме шанс да продължим промяната, започната от служебното правителство

  • 10 ноември 2021 17:20

  • 932
  • 9
Водач на листа на ПП: Имаме шанс да продължим промяната, започната от служебното правителство
© Кадър: Нова телевизия

Най-горещите места в Ада са запазени за хора, които в тежка морална криза са запазили своя неутралитет. На протестите миналата година имаше глас за промяна, но той беше заглушен. Сега с „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ мога да върна надеждата на хората. Аз държа на думата си и затова съм тук. Това заяви финансистът и водач на листата на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ в Благоевград Андрей Гюров в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

„Аз съм много богат човек, защото имам възможността да правя това което искам, по начина по който искам и не трябва да прекрачвам принципите си. Имал съм възможност да пътувам много и да видя много. Богат съм с това, че близките ми, приятелите ми и семейството ми са до мен“, подчерта той.

От "Продължаваме промяната" с три важни инициативи за българите в чужбина

„Нов човек съм в политическите среди, но с Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" искаме да променим принципа за правене на политика в България. В политиката трябва да влизат млади, почтени и независими хора“, категоричен е Гюров.

На въпрос кога ще приключи прехода той заяви: „За съжаление за 30 години не го приключихме. Все още виждаме разнасянето на чувалчета с пари. Влязох в политиката, за да се промени това, затова приех поканата на Кирил Петков. Сега имаме втори шанс да продължим промяната, започнала по време на служебното правителство“, обяви Андрей Гюров.

„С партиите на промяната ни обединяват общи каузи и общи цели. Във всяка една група, представена в парламента има хора, с които може да се разговаря, има честни и почтени хора, които мислят за бъдещето на България“, каза той.

Той коментира и скандала с машините за гласуване: „Очевидно нещо се случва с тези машини. Това, което се цели е да се отклони вниманието от огромните кражби за магистралите. В една нормална държава, това не може да се случи. Другото е, че се прави опит да се подкопае доверието от машинния вот. Ако хората се уплашат и не отидат да гласуват най-големия печеливш ще е статуквото“, посочи Гюров.

„В първите 100 дни след изборите трябва да се седне на масата за преговори. Там всички, желаещи промяна да представят своите най-добри кадри, да няма скандали, а да има диалогичност. След това да се приеме бюджета за 2022 г. Основен приоритет на Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" е да не остане нито един човек зад борда, т.е. под линията на бедност“, обяви финансистът.

На въпрос за здравната криза, Андрей Гюров каза: „Когато се управлява една криза е да подготвим една система е тя да има резерви, за да се справи в криза. У нас имаме една много лоша система. Навлязохме в COVID кризата много неподготвени“.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
932 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
РАДЕВ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ

2021.11.10 | 20:49

9
И СЕ НАДЯВА ДА ГО ИЗБЕРЕМ ОТНОВО!? И КРАДЛИВИТЕ СИ ТАЛИБАНИ КИРЧО И АСЕНЧО ОТ НЕГОВАТА ПП ИСКА ДА ПРОБУТА, ЧЕ МНОГО ДОБРЕ ЧИРАКУВАЛИ!

2021.11.10 | 19:10

8
Като гледам промяната главно е насочена към централни гробища с този темп на измиране. Кой ще променяте като не остане никой орките ли?

2021.11.10 | 18:56

7
От понеделник ББ и Гешев ги чака съд! Трябва ”изчегъртване” на ББ - мафията! Бизнес мафията на чекмеджето не трябва да помирише власт поне за следващите 8 години за да може поне да се намали броя на обръча от фирми на ББ и Доган и ако е възможно да се възстановят част от сумите, които ограбиха от държавата.

2021.11.10 | 18:56

6
От понеделник ББ и Гешев ги чака съд! Трябва ”изчегъртване” на ББ - мафията! Бизнес мафията на чекмеджето не трябва да помирише власт поне за следващите 8 години за да може поне да се намали броя на обръча от фирми на ББ и Доган и ако е възможно да се възстановят част от сумите, които ограбиха от държавата.

2021.11.10 | 18:53

5
КРЕТЕН!!!!!
Петя Петрова

2021.11.10 | 18:52

4
Видяхме ви промяната, негодници.
Нищоправец

2021.11.10 | 18:06

3
КАКТО Е ТРЪГНАЛО,АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ЩЕ ЗАТРИЕТЕ И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ СЛЕД СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.
fgdgfdg

2021.11.10 | 18:05

2
Хайде стига с тези роми
Шоп

2021.11.10 | 18:03

1
Този ром откъде изпълзя?

Добави коментар

Водещи новини