Москов и Цветанов: Поздравяваме всички за първата победа

  • 06 ноември 2021 10:11

  • 1669
  • 19
Москов и Цветанов: Поздравяваме всички за първата победа
© Пресцентър Национално обединение на десницата

Национално обединение на десницата изказва благодарност към всички политици, участници в президентската и в парламентарната предизборна надпревара, които се отзоваха на призива ни да използваме медийното си присъствие, за да призовем българските граждани да се ваксинират и да им предоставим повече информация за ползите от ваксините и за обществото, и за личната им защита.

Убедени сме, че по този начин, всички ние, независимо какви ще са резултатите ни на изборите, вече извоювахме първата си голяма политическа победа, като надскочихме преките си предизборни ползи, за да сме полезни на своите съграждани и симпатизанти и да ги убедим  във вярното решение, което ще защити тях, близките им и цялото българско общество.

Москов и Цветанов: Закон за лустрацията ще изкорени бившата Държавна сигурност от властта

Ние от Национално обединение на десницата вярваме, че точно това е ролята и задължението на всеки истински политик.

Поздравяваме всички за  достойното решение и пожелаваме успех!

Novini.bg
1669 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
????

2021.11.06 | 19:12

19
Ама, наистина ли, тези ДВАМАТА ще ги НАБУТАТ пак в ПАРЛАМЕНТА?! Българиооооо!!! НАРОДЕ????
ПУТИН

2021.11.06 | 14:18

18
ЗА ХОРАТА ОТ РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ ОКОЛО БАЛКАНА ВЪОБЩЕ НЯМА СПАСЕНИЕ...НАДЕЖДАТА,ЧЕ КАТО УМРАТ БАНДИТОПАРТИЗАНИТЕ... КРЕМЪЛСКИТЕ ТАНИБАЛИ С "К" ПОСТАВЯТ ТЕХНИТЕ ИЗЧАДИЯ И ТЕ Ѝ СЛУЖАТ ВЯРНО КАКТО СЪВРЕМЕННИ БАНДИТОПАРТИЗАНИ. КПСС БКП СЛУЖБА ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ=ЖИВО РОБСТВО...КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ЗАРОБИ-ЛЕВСКИ.
ПУТИН

2021.11.06 | 13:32

17
БЕЗКРАЙНО ТЪПИТЕ ЗАДУНАЙСКИ ФЕЙАЛНИ ЧЕРВЕЙ СИ ГИ КАШКА КРЕМЪЛ ПО ЕДИН И СЪЩИ СЦЕНАРИЙ... ПРЕДИ СЪЩИТЕ НА ВИД БАНДИТОПАРТИЗАНСКИ ИЗЧАДИЯ С АНГЛИЙСКИ МОРАФЕТИ ГИ ЛАШКАХА...ПЛЕВЕНСКИЯТ ИКОМУНИСТ,ЧЕТЯЛ ЛЕКЦИЙ В САЩ...РУМЕН ТА ЧЕРВЕН...НА МИТИ ТАНГОТО СИН...СИНЪТ МУ И ТОЙ-РУСКИ БЪЛВОЧ...ТОЯ ПЛЕВЕН...РУМЕН БЪЛВОЧ,РУМЕН ПИКОЧ И ЕДИН ЗЕЛЕНОГОРЕЦ ДА Ѝ СЕ КЛАНЯ...РУСКА СЛУЖБА...'ДЕ СА ШПИЦКОМАНДАДЖИЙТЕ,БРАННИЦИТЕ...КЬОРАВ БЪЛГАРИН НЕ ОСТАНА СЛЕД ТОЛКОЗ РУСКИ ОВОБОЖДЕНИЯ...ОНОЖДЕНИЯ...МИТИ ТАНГОТО...ПРЕЗ КАЙЛЪКА ЗА ГАРАТА...НО ЕВАЛЛА,ЧЕ СРИНАХА АЛКОХОЛЬОША!!!...
Цветанка Карагьозова

2021.11.06 | 12:05

16
KУPВИTE са в ДAНC!
†Змeй Гopянин oт Бaндитcка Bиeна

2021.11.06 | 12:04

15
KOПEЛEТAТA от MBР и KУPBИTE от ДAНC сa Cъбирaни oт Cиропитaлища и Coциaлни Дoмoвe, и зaтова MPAЗЯT нaрoда! В MBР сaмо KOПEЛДAK! В ДAНC сaмо KУPВOЛЯК! TPEПИ MAМИЦAТA ИМ EНИЧAPСKА!
Гюлчeн

2021.11.06 | 12:03

14
Kанибaла Бoкo-Бългaроубиeца НA BЪЖEТO!
✞❤Бай Пешо с ладата❤

2021.11.06 | 12:02

13
Циганина Боко-Българоубиеца и циганина Цецо-Крадеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Циганина Цецо Наглецо е старшина от ДС и е син на старшина от ДС! Цецо Наглецо е израснал и учил под крилото на УБО, на коленете на Григор Шопов, чийто измекяр е бил цял живот баща му! Цецо Наглецо е влязъл без изпит във Военния факултет на ВИФ Георги Димитров, филиала в Правец, с бележка от една община в Кърджалийско, че след завършването си ще отиде там за учител по физкултура! След завършването си, направо е направен кадровик на службата за подслушване в МВР и никога не е работил като нормален служител – милиционер или оперативен работник! Цецо Наглецо е е едновремено плазмодий, червей и глист, неодушевен предмет, мошеник, лъжец и крадец, специалист по купуване на гласове и интригантство, отвъртителен човек с огромно чувство за малоценност, изявяващо се в подлост, агресия, двуличие и навеждане само пред силния на деня. Цецо Наглецо масон-ислямист гюленист-българомразец.
Юлиaнa

2021.11.06 | 12:01

12
Нямa пo-дoлна и ниcша твaр на тoзи cвят oт дoнoсникa и дoнoсницaта! KУPВИTE са в ДAНC!
Гюлчeн до Таню Войвода

2021.11.06 | 12:00

11
Факт! Цъфтан-Крадеца е целия в лайна от главата до петите. Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам. Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си. Циганина Цецо Наглецо е захлебил по три направления и за Ролекс, и за апартаменти. 1.От фондация Ханс Зайдел. 2.От обществените поръчки дадени на конвеир на Петър Христов от Горна Оряховица. 3.От кръсникът си строителен предприемач печелил и строителни петна и санирания! Цецо-Крадеца и Боко-българоубиеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Жидовете искат територията България, но без народа. Жалко, че санираните БГ-дебили немогат да го проумеят, и ще умрат по домовете си набодени с вакси-отровите!
Иво

2021.11.06 | 11:59

10
Национално обединение на крадците

Добави коментар

Водещи новини