Горан Благоев почете празника на Народните будители в Стара Загора

  • 01 ноември 2021 18:52

  • 668
  • 1
Горан Благоев почете празника на Народните будители в Стара Загора
© НОД

Кандидатът за президент на Национално обединение на десницата Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. почете празника на Народните будители в Стара Загора. Заедно с водача на листата с кандидати за народни представители Иван Георгиев и Ванина Георгиева - областен координатор на женската организация на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. участваха в общоградското поклонение пред паметника на Старозагорския митрополит Методи Кусев. 

Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. заяви, че митрополит Методи е един истински народен будител, чиито дела не само трябва да помним, но и да ги следваме. За него той е образец на поведение,  защото е защитавал българския дух в Македония, работил е срещу руското влияние в България, имал е куража да защити българската кауза след Първата световна война със специално писмо до  американския президент Удроу Уилсън.

Според кандидата за президент митрополит Методи е отстоявал истината, независимо че това му е коствало неговата архиерейска кариера. 

След общоградското поклонение Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр., Иван Георгиев и Ванина Георгиева бяха приети по тяхна молба от старозагорския митрополит Киприан, за да получат благословията на Българската православна църква (БПЦ). 

Горан Благоев и Ивелина Георгиева: Трябва да възпитаваме и отглеждаме достойни българи

Благоев пожела и днешната Българска църква да се превърне в онзи стожер на православните  българи, на българската духовност и култура, каквато е била в недалечното минало преди 9 септември 1944 година. 

Кандидатът за президент на Национално обединение на десницата и членовете на коалицията бяха единствените представители на политическа сила, които се поклониха и на гроба на митрополит Методи, който умира на днешния ден през 1922 година.

Второто си посещение в града на липите Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. завърши със среща със старозагорци, с които сподели своето послание за празника, отпечатано върху специална брошура.

След това тримата - Благоев, Георгиев и Георгиева посетиха есенния салон на изкуствата в художествената галерия „Иван Милев“ в Казанлък. Освен с чудесните произведения на съвременните художници от района се запознаха със съществените проблеми в българската култура. Един от тях е невъзможността държавните галерии да търгуват с произведения на съвременни автори, ако не са юридически лица.

По време на срещите си Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. поздрави всички по повод Деня на будителите. Национално обединение на десницата е с номер 7 в изборите на 14 ноември за президент и вицепрезидент, и за народни представители.

Теодора Александрова
668 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Лисицата

2021.11.01 | 20:01

1
Коя е Лисицата до него, със синьото палто? Искам я...

Добави коментар

Водещи новини