Горан Благоев и Ивелина Георгиева: Трябва да възпитаваме и отглеждаме достойни българи

  • 31 октомври 2021 21:38

  • 769
  • 2
Горан Благоев и Ивелина Георгиева: Трябва да възпитаваме и отглеждаме достойни българи
© Републиканци за България

Кандидатите за президент и вицепрезидент на Национално обединение на десницата Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. и Ивелина Георгиева днес поздравиха столичани с предстоящия празник на народните будители, съобщиха от пресцентъра на "Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.".

Те се срещнаха със стотици столичани както в някои от най-големите паркове в София, така и по централните улици на града.

Двамата с кандидата за вицепрезидент Ивелина Георгиева се включиха в благотворителния базар край НДК за набиране на средства за изграждане на игрални площадки за деца в неравностойно физическо положение.  

Особено внимание обръщаха на родителите, с които разговаряха за отговорността им да възпитават достойни българи, които зачитат своята национална памет и традиции.

Горан Благоев: Будителството е достояние за всеки, който отстоява истината и справедливостта

От името на кандидата за президент Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. на хората, с които се срещнаха бе подарявано специално послание по случай 1 ноември – Деня на народните будители.

Да бъдем нация с достойнство, дала светли примери на света, призоваваха кандидатите за президент и вицепрезидент Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. и Ивелина Георгиева, които са с номер 7 в интегралната бюлетина за изборите на 14 ноември.

Константин Тодоров
769 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПУТИ

2021.11.07 | 02:16

2
ДОСТОЙНИ ЗА БЪЛГАРИ НЕ,А ЗА РУСКИ ХИГИЕНИСТИ НАЙ ОТЗАД
цецоу

2021.11.01 | 03:52

1
да ти се изтропат фостата

Добави коментар

Водещи новини