Политици, преподаватели и общественици подкрепиха Румен Радев във Велико Търново

  • 27 октомври 2021 14:04

  • 1964
  • 5
Политици, преподаватели и общественици подкрепиха Румен Радев във Велико Търново
©

Откриването на предизборен офис на кандидат-президентската двойка Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , във Велико Търново събра десетки политици от различни партии, кметове, преподаватели, общественици и културни дейци, съобщиха от инициативния комитет на двамата.

Те изразиха подкрепа за кандидатите и пожелаха успех на предстоящите избори. “Тук сме хора с различни политически убеждения, но обединени от човека, който доказа, че е истински родолюбец и обединител на всички български граждани, които милеят за бъдещето на България”, заяви на събитието изтъкнатият спортист и член на Инициативния комитет Весела Лечева. Подкрепа заяви и ректорът на Великотърновския университет проф. д-р Христо Бонджолов, който изрази вяра, че кандидатите отново ще оправдаят даденото им доверие. Според кмета на Павликени инж. Емануил Манолов България най-после е случила на държавник в лицето на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, а кметът на Полски Тръмбеш Георги Чакъров предрече победа още на първи тур. 

Представиха членовете на Инициативния комитет "Радев-Йотова" в Силистра

Колегата им инж. Пламен Чернев - кмет на Сухиндол, подчерта, че във време на криза като сегашната е необходима повече държавност и по-малко политика. “Вярвам, че Радев и Йотова ще спечелят, защото имат не само доверието, но и обичта на хората”, каза още Чернев. За да изрази подкрепа за държавния глава, на събитието бе и водачът на най-новата формация “Продължаваме промяната” арх. Йордан Терзийски. По думите му Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е доказал, че е обединител в борбата срещу олигархията и корупцията, както и че дава път на знаещи и можещи хора в политиката. Представителят на “Изправи се БГ! Ние идваме” Мирослав Паничаров подчерта, че въпреки нападките президентът отстоява българите да живеят нормално в нормална държава. Според водача на листата на “Има такъв народ” Момчил Иванов през изминалия мандат Радев е изпълнил в цялост съдържанието на институцията президент. 

Сред присъстващите бяха още симпатизанти на различните партии, подкрепящи кандидат-президентската двойка, членове на Инициативния комитет, сред които доц. д-р Виолета Блажева и кметът на община Дряново Трифон Панчев. 

Филип Епитропов
1964 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Генади

2021.10.27 | 17:01

5
бандюгите се събрали на раздумка
Гост

2021.10.27 | 16:26

4
Срам за нацията! Ама какъвто е народът, такъв е и президента,
Гост

2021.10.27 | 16:26

3
Срам за нацията! Ама какъвто е народът, такъв е и президента,

2021.10.27 | 15:07

2
Потопи България. Тази зима и хората дето я докараха дълго ще я разказваме на децата си.
бг

2021.10.27 | 14:29

1
Пътник с миризливи зелени чорапи!

Добави коментар

Водещи новини