Петя Аврамова: Служебните правителства на Радев блокираха всички сектори на икономическия живот

  • 26 октомври 2021 16:24

  • 404
  • 5
Петя Аврамова: Служебните правителства на Радев блокираха всички сектори на икономическия живот
© ПП ГЕРБ

„Служебните правителства на Радев блокираха всички сектори на икономическия живот. Намираме се в здравна, ценова и политическа криза“, коментира водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на инж. Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно пред жители на врачански села. В момента всички са притеснени от покачващите се цени, хаоса и нестабилността в държавата.

На Димитровден, който е и професионален празник на строителите, пътното строителство беше основна тема на разговор на срещата на кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с жители на Паволче. Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно, д-р Владимир Христов и Владимир Миленков коментираха ремонта на пътя Враца-Паволче-Челопек, който беше планиран и осъществен от правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Беше подновен изцяло водопроводът в Челопек и в централната част на Паволче.

„Спрени са ремонтите на голяма част от възложените над 100 км републикански пътища в областта, а фирмите и хората, които работиха, все още чакат плащане за свършеното”, коментира Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно.

Липсата на фигурата на обединител на гражданите и политическите сили в тежък момент за държавата беше сред темите на разговор с жителите на Власатица. Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на начерта разделителни линии между българите, вместо да ги обедини, беше мнението на хората.

„Надявам се, че след два провалени парламента хората ще направят разумен избор и ще подкрепят коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с №32 в бюлетината, защото сме доказали, че можем да се справяме с кризи и да управляваме отговорно държавата. Вярвам, че ще подкрепят и кандидатпрезидентската двойка Проф. Анастас ГерджиковПроф. Анастас ГерджиковРоден е на 28 февруари 1963 г. в Кърджали. През 1982 г. завършва Националната гимназия за древни и полк. Невяна Митева с №15, които могат да обединят българския народ. България има нужда от спокойствие, стабилност и единност“, добави Аврамова.

В рамките на деня кандидатите за народни представители инж. Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно, д-р Владимир Христов и Владимир Миленков присъстваха на храмов празник в село Челопек. Заедно с хората те се помолиха за здравето и добруването на жителите на Челопек и всички българи.

Борислава Борисова
404 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
РУСКИ РОБ

2021.11.06 | 11:23

5
ПРЕДИ ГОДИНИ В БЕЛЕНЕ ОГОЯВАХА СВИНЕТЕ НА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ С ТРУПОВЕТЕ НА АНТИКОМУНИСТИТЕ,СЕГА СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ,КОИТО МУТРАФОНОВА НАЗНАЧИ-ЖИВИ НИ ЯДАТ.МУТРАФОНОВА-СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ-В ПРЕЗРЯНАТА ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЛАЙНЯНА РУСКА ТЕРИТОРИЯ ОКОЛО БАЛКАНА ВЕГЕТИРАТ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ СЪС СКОТСКО РУСКО САМОСЪЗНАНИЕ И БЕЗ КАПКА БЪЛГАРСКО В РУСКАТА СМРАД...
Анонимен

2021.10.26 | 18:54

4
Радев се оказа по голяма беда за народа и от Жан Виденов!
Анонимен

2021.10.26 | 18:54

3
Радев се оказа по голяма беда за народа и от Жан Виденов!

2021.10.26 | 17:27

2
Гаулайтер Р.а.д.е.в - чуваш ли гласът на народа? Чуваш ли ръмженето на гладния, отруден, ограбен от престъпната ти фашистка хунта народ? Осъзнаваш ли съдбата си след 14.11.2021 г.? Осигури ли си вече бягството от страната или в руското посолство след като те подбере пр.о.к.у.р.а.т.у.р.а.т.а за многобройните ти престъпления срещу държавата и народа? Чел ли си за съдбата на Мария Антоанета?

2021.10.26 | 17:26

1
Хората обедняха и огладняха при фашистката хунта на ГЕСТАПОВЕЦА Р.а.д.е.в. Излъгани, ограбени, гладни и озлобени срещу д.и.к.т.а.т.у.р.а.т.а на Фатмака хора, работници чакат от половин година да си получат заплатите. Целия народ пъшка и очаква със ужас новите цени на тока, газа, хляба, парното. Само Б.о.й.к.о е истински отговорен държавник ама ние забравихме това, забравихме стабилноста при неговото управление, забравихме нормалните цени на стоките и тока и вкарахме в парламента чалгата на Радев която за 6 месеца съсипа страната. Имаме шанс се поправим на 14.11.2021 г. и да дадем поне 55% на Г.Е.Р.Б и професор Герджиков - единствените които могат да ни измъкнат от лайната в които ни набута Групен Фюрер от ГЕСТАПО Р.а.д.е.в.

Добави коментар

Водещи новини