Горан Благоев: Да се посветим на истината

  • 26 октомври 2021 15:27

  • 344
  • 4
Горан Благоев: Да се посветим на истината
© ПП Републиканци за България

Кандидатите за президент и вицепрезидент на Национално обединение на десницата Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. и Ивелина Георгиева посетиха днес на Димитровден манастира „Св. Димитър”, в село Лозен по повод храмовия празник.

В Българската национална памет свети Димитър заема особено свидно място и остава като небесен застъпник на възобновеното българско царство от братята Асеневци.

Заедно с председателя на КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва и водача на листата на Национално обединение на десницата в 23 МИР Мая Маринова, Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. и Ивелина Георгиева присъстваха на празничен водосвет.

По инициатива на кандидатите от 23 МИР София бе отслужен молебен за здравето на българския народ и за скорошното ни избавяне от връхлетелите ни кризи.

Кандидатът за президент Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. подари на храма от името на Национално обединение на десницата икона изобразяваща Рождество Христово и пожела както Пресвета Богородица приема Божията ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на да послужи за спасението на света, така и ние безрезервно да служим на обществото, а да не се стремим към държавната трапеза.

Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. призова съмишлениците си да имат примера и на Йосиф Обручник, съпругът на Богородица, който преодолява много съмнения и изкушения, за да се посвети на истината. Нека Бог ни помага и ние като политически съюз да надмогваме изкушенията и съблазните и да се посветим искрено в служба на нацията и държавата ни.

Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. призова Българската православна църква все така да отправя молитви за страдащия в момента български народ.

Национално обединение на десницата се явява с номер 7 в интегралната бюлетина за изборите на 14 ноември.
 

Борислава Борисова
344 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.10.26 | 16:09

3
Твоята истина Горане е менте. Има ли го Бог? Никой не го е виждал? Не ми внушавай че той съществува и е безсмъртен. Щом и ти се хварли в лайната на политиката значи са лайно! бог няма!
Иван

2021.10.26 | 16:13

4
Еееееййййй смешник кой си бе да казваш че няма БОГ.........
ЖалкиНищожества

2021.10.26 | 15:50

2
Цвъки(Молитвената закуска) ли е "Истината,Горане!? Щом с тази "Истина"си се събрал, става ми ясно що за човек си ти.
wtf?!??!

2021.10.26 | 15:40

1
червено лайно крие че е донасял на дс

Добави коментар

Водещи новини