Христо Иванов зове: Нито глас за Пеевски!

  • 26 октомври 2021 12:40

  • 2347
  • 49
© Демократична България

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския направи важен призив от музея "Възраждане и учредително събрание" във Велико Търново, където е водач на листата на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". 

Днес няма да правя кампания. Ще се обърна към останалите политически формации, без ГЕРБ и ДПС, които се явят във Велико Търново с много ясно послание – нека заедно да призовем българските граждани и да кажем ясно: „Нито глас за Пеевски"

Христо Иванов: Пеевски е олицетворението на модела, който подменя законността. Ще го поканя на дебат

Нито глас за Пеевски, за да можем в парламента да гарантираме, че ще има управление, което ще постави ГЕРБ и ДПС в карантина. Ще постави властта в България в карантина от тях, защото те са носителите на корупционния вирус.

Нито глас за Пеевски, защото става дума за българската държавност, става дума за нашето бъдеще, за това как ще се развива България.

Пеевски е олицетворение на модела, който представлява сърцевината на завладяването на Българската държава от мафията. Срещата на Пеевски с кмета на Велико Търново е само един пример за това – това е моделът на българското мафиотско овладяване на държавността.

Пеевски се появява в тази кампания като някакъв обичан от народа човек, който щял да помага, който правил добрини. Може ли някой да обясни как е забогатял Пеевски? Как е създал едно работно място? Откъде са парите му? Някой може ли да обясни как забогатя Доган и как стана енергиен магнат? Някой може ли да обясни много други подобни политически забогатявания?

Христо Иванов пак поиска оставката на Гешев, обърна се към Пеевски: Излез и говори!

Тези хора много добре разбират, че за първи път в съвременната българска история има шанс в следващия парламент да се появят сили, които да кажат твърдо, че не, няма да има достъп на ДПС и на ГЕРБ до кокала на властта. Че ще им бъде отказано това, което те смятат по право: първата брачна нощ с всяко управление.

Ето това е предизвикателство. Ще им позволим ли те да си отстоят позициите? Ще им позволим ли те да натрапят своето разбиране за бъдещето?

Със своето кандидатиране, Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Сарая вземат за заложник бъдещето на България. Какво ще си помисли всеки предприемач, който иска да вложи своя труд и средства в България, който иска да създаде работните места на бъдещето – какво ще чуе за България? Ще чуе корупция, санкции по „Магнитски“, ще чуе Пеевски.

Христо Иванов: Днес Пеевски и ДПС празнуват заради "Булгартабак"

Неслучайно ДПС се явява с наглия слоган на тези избори за държавността. Да, за това става дума. За държавността и чия е тя. Дали е държавността на нашите деца, на бъдещето, на работните места, които наистина могат да произвеждат добавена стойност или е държавността на мафията. Това е въпросът пред нас.

Това е въпрос на национално достойнство, това е въпрос на патриотизъм, това е въпрос на грижа за нашите деца и за бъдещето. Нито глас за Пеевски!

Радина Лазарова
2347 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
Никола Христов

2021.11.09 | 07:33

49
Толкова и за теб.
Велина

2021.10.31 | 15:42

48
Христо Иванов е бита карта, а призивите му са повече от смешни.
Валя

2021.10.28 | 18:36

47
Ицооо, скрий се някъде. Добре знаем за кого да гласуваме
Милко

2021.10.28 | 17:01

46
Този палячо да не се обажда много
АСЕН ИЛИЕВ

2021.10.27 | 05:15

45
АКО ЧУЕМ НЕКОЙ, НЕЩО ДА С Е Р Е СРЕЩУ ПЕЕВСКИ, ЕДИН Ц И Г А Н С К И ПРЕЗ МУЦУНАТА, БЕЗ ОБЯСНЕНИЯ!
КОЙТО ГО НАЛАПА НА

2021.10.27 | 05:09

44
ЙЕМЕНСКАТА М А Й М У Н А ,Е ДОБЪР ЗА ШЕФ НА ДАНС! ТОВА Е! :)
ДЕРМО К RATT

2021.10.27 | 05:03

43
ДА МУ Е В Е Ш МАЙКАТА, ПОДЛА С В И Н С К А !
ЖИВОТНО,

2021.10.27 | 05:00

42
Я КАЖИ ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАШЕ СРЕЩУ ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ? ДА НЕ ТИ СЕ Е, С Р А Л ,В УСТАТА? :)
АСЕН ИЛИЕВ

2021.10.27 | 04:58

41
НЕ Е ФЕН НА ПЕЕВСКИ, А НА Л А Й Н О Т О ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ ОТ ДАНС :) ТО БИЛО ПО-СВЕСНО И ЗАТОВА НЕ ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ НЕГО :)
Лили

2021.10.26 | 22:55

40
Аз съвети от провален политик не приемам

Добави коментар

Водещи новини