Веселин Калановски: На този свят няма черни и бели неща

  • 21 октомври 2021 08:46

  • 503
  • 3
Веселин Калановски: На този свят няма черни и бели неща
© Кадър бТВ

"На този свят няма черни и бели неща. Не би могло да се вземе еднозначно решение“.Това коментира в "Тази сутрин" по бТВ  кандидатът за депутат от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ Веселин Калановски по повод въвеждането на зелените сертификати.

„Искането на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ е към г-н Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да прекрати предизборната си кампания, да свика Националния консултативен съвет, за да може водещите политически сили да вземат някакво решение по отношение на ситуацията със здравната криза. За да може някои популистки организации да „яхнат страха на народа“ и да предизвикват брожения“, добави той.

Радев: Всеки има право на свободен избор, но ваксините са единствената защита

По думите му, когато се захванеш с политика, ти се предлагаш, за да служиш на определени хора и да се превърнеш в инструмент за постигане на техните желания.

Последвайте канала на

Десислава Станева
503 3

Коментари 3

Добави коментар
Viktoria

2021.10.21 | 14:14

3
Тия пак ли са на манджата мерудията хаххаха Сигурно с искането Радев да си прекрати кампанията се надяват да получат повече гласове за Лозанчо хаххах
Росен

2021.10.21 | 13:58

2
Има всякакви но някой не ги вижда.

2021.10.21 | 09:14

1
Нискоинтелигентен

Добави коментар

Водещи новини