Иван Гарелов: Всичко в България се политизира

  • 20 октомври 2021 13:06

  • 492
  • 4
Иван Гарелов: Всичко в България се политизира
© Булфото (архив)

Всичко в България се политизира. Досега управляващите, сега опозиция, раздуват въпроса с пандемията, за да притеснят хората и да не излязат да гласуват. Пропагандата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, те си разпределиха ролите - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се опитва да атакува президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на персонално, другите работят по партийна линия - опитват се да вменят на служебното правителство всички отговорности за това, което тежи на народа ни - цени, инфлация, ваксини. Това коментира пред БНР журналистът Иван Гарелов. 

Според него служебното правителство не трябва да се страхува да смени министъра на здравеопазването заради COVID обстановката в страната. 

"Цялото поведение на партиите показва, че не ги интересуват вълненията на хората. Но в интерес на това да се представят добре на изборите партиите ще преориентират стратегията си съобразно силната COVID вълна", допълни Гарелов. 

Иван Гарелов: Ще има балотаж между Румен Радев и Анастас Герджиков

Константин Тодоров
492 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Слуга на Елена Йончева

2021.10.20 | 16:12

4
Мустакатия борец за комунизъм и русофилско послушание и обезличаване, пак се изкачва. Не му стига, че се пише съветник на Йончева и му пренасочват европари от "простите" Европейци. Аман от тарикати като Гарелов.

2021.10.20 | 13:58

3
Това дърто ченге не спре да бръщолеви 50 г. без да казва нищо. Тоя говори на хората като в детската градина. Но лапнишарани много по нашите земи. Кльпат бръщолевенията ма един обикновен тарикат.
oek'el

2021.10.20 | 13:40

2
мръсен п-л
всички

2021.10.20 | 13:36

1
Да не забравяме ,че първо Радев тръгна срещу Борисов и една година гледаме комплексите върху гърба на българите. Другарю Гарелов-комунист безмозъчен , къде ти отиде акъла бе.....

Добави коментар

Водещи новини