Горан Благоев: Имам визията да предложа национален идеал на България

  • 20 октомври 2021 08:25

  • 534
  • 3
Горан Благоев: Имам визията да предложа национален идеал на България
© Кадър БТВ

Замених журналистиката  с политиката, защото все по-малко виждам смисъл в това, което правя. Ние виждаме журналистиката как е сведена до слугинаж. Исках да работя като депутат за промяна в тази насока. Това заяви Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. в студиото на сутрешния блок на БТВ.

След близо в политиката той каза, че чувства предизвикателство да се развива с сфери, в които да бъде полезен на обществото: „Аз обичам да се включвам в каузи независимо какво ми струва това. Те са ми стрували много, включително работата в БНТ“.

„Един президент трябва да събере партиите и да потърси най-добрите събирателни точки. Нарушение на конституцията е за година и половина да не бъде свикан КСНС“, категоричен беше Благоев.

Държавният глава има ограничени функции, но може да поставя въпроси по редица теми. Според него тема като енергетиката и зависимостта на страната ни от руския газ са част от въпросите, които президентът трябва да постави на дневен ред.

Горан Благоев: Срамно е най-внушителните паметници в България да са на Съветската армия, а не на български герои

„С повече права и свободи на бизнеса държавата няма да има нужда да бъде социален донор на всички. Когато парите свършат какво ще правим? Ще излезем на улицата“, каза Благоев по темата за бизнеса.

Той беше категоричен, че трябва масова кампания: „Трябва хората да бъдат убедени, че ваксината помага“. Въпреки това заяви, че е противник на насилствената ваксинация.

По думите му в следствие на поведението на нашите политици като личен пример, включително на настоящия президент, ваксинацията в България е на ниско ниво.

„Смятам, че имам качествата да предложа визия за България не само за близките едва, две или пет години. Имам визията да предложа национален идеал на България“, завърши Благоев. 

*Платена публикация

(Купуването и продаването на гласове е престъпление)

Теодора Александрова
534 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЖалкиНищожества

2021.10.20 | 20:58

3
Визия имаш Горане,но акъл нямаш,щом си захванал с Цвъки(Молитвената закуска) политика да правиш . Нима не ти е известни колко долно, противно, безочливо,нагло и безсрамно същество е,и след Драгалевския Ай дук и Сашо Фашагата - по-мразен народа псевдо-политик едва ли има?
Мани

2021.10.20 | 08:47

1
Всичкото олигoфpен се кандидатира за президент!

2021.10.20 | 09:59

2
ХИХИХИ, НА ПОМОЩ ИДВАТ ИНВЪНЗЕМНИТЕ

Добави коментар

Водещи новини