Кой режисира скандала с двойното гражданство на Кирил Петков?

  • 19 октомври 2021 18:26

  • 11579
  • 55
Кой режисира скандала с двойното гражданство на Кирил Петков?
© Булфото архив

Раковски, Стефан Стамболов и Борис Христов също са били с чуждо гражданство, но историята помни делата им, не паспортите им. В последно време в България излиза, че най-голямото „престъпление“ е да си гражданин на друга държава или казано по друг начин – чужда майка да те е припознала за свой син. Чуждото гражданство, подобно на припознаването на деца без брак, отдавна не е нещо екзотично. Напротив - в чужбина всички успели българи се възнаграждават с гражданство. Без двойно гражданство са само временно пребиваващите студенти и циганите. Това написа Димитър Николов във фейсбук групата „Подкрепа за Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен Василев“.

"Покрай целия този измислен цирк много бързо забравихме обаче кои са истинските престъпници в държавата, кои са истинските посегателства срещу природата, ресурсите, образованието и културата в нашата мила Родина. От сутрин до вечер псевдо родолюбци и пазители на законите у нас обсъждат това дали Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е канадец, когато той с работата си показа, че е по-българин от много от нас. Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, който защити с името си българския интерес и застана срещу всички олигарси в битката за разпределение на милиони от държавната хазна. Кирил, който не помръдна от предните редици на протестите за опазване на Пирин и Корал. Кирил, който винаги е имал активна гражданска позиция много преди да бъде поканен да помага на държавата", пише потребителят на Фейсбук.

Кирил Петков: Най-щастлив ще съм, ако вляза в ролята на 121-ия депутат на промяната

Ето какво още пише Николов:

"И като споменахме името му, се замислям, че то е доста по-българско от много други напоследък, които го атакуват. Кирил е кръстен на единия от, забележете, солунските братя дали ни писмеността, която ни определя като българи и до днес. И ако това не е ирония… 

Цялата мръсна кампания срещу Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е само и единствено в полза на мафията. Мафията, която за пореден път се опитва да успи българския избирател. И понеже за пръв път от 30 години срещу нея с цялата си интелигентност и храброст се опълчи едно момче, тя трябваше да намери как да го уязви. Не успяха уви, след месеци търсене, да намерят скрити милиони, откраднати държавни поръчки, и други корупционни схеми. Затова отчаяният им ход бе да го подгонят за декларацията за канадско гражданство. Отчаян, но уви, успешен ход, защото се задействаха всички, на които Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически пречи да източат държавата. Всички, чиито интереси са засегнати. Интереси за милиарди.

За тези българи, които са на път да се подведат по атаката срещу бившия министър, искам да припомня няколко неща. За съжаление България рядко в своята история е била добра майка за своите синове. Поробвана, ограбвана, отричана, тя неведнъж дължи своето спасение на българите в чужбина. Най-значимият сред тях е самият Георги Сава Раковски. Той е притежавал френски паспорт, но чуждият документ за самоличност с нищо не му е попречил да постави основите на съвременната българска армия и да бъде активен деятел за българското освобождение. А знаехте ли, че сме имали французин за министър председател? Да, Стефан Стамболов е притежавал френски паспорт. Най-великият български бас и оперен певец Борис Христов пък е живял и пял само с италиански паспорт. Чърчил също е имал двойно гражданство, но това по никакъв начин не променя величието на неговите политики и мястото му в хода на историята. А ако трябва да се върнем в нашето съвремие, един от най-известните политици с двойно гражданство е Урсула фон дер Лайен, родена в Белгия и заемаща поста федерален министър на отбраната на Германия.

Българските граждани живеещи в Европа са единствените, които имат право да гласуват, но не и да бъдат избирани. В много държави са създали много прост, но гениален и работещ механизъм - по време на мандата на депутата или министъра, той престава да е двоен гражданин. След края на мандата двойното гражданство се възстановява.

Но това не устройва никого, нали? Или поне не и тези, които 30 години грабят с пълни шепи от нашите джобове.

И сега повече от всякога е време да решим: кой обича България повече – кирилпетковците, които се връщат у нас с всички знания и умения получени от най-добрите университети по света, които си плащат данъците в България, които отглеждат децата си в България, които милеят за природата и не ги е страх да се опълчат на мафията, или пак ще изберем бойкоборисовците, които купуват къщи в Барселона, децата им живеят в чужбина, служат на чужди интереси и от десетилетия източват държавата?

Решението на Конституционния съд (а всички се досещаме какво ще бъде то), няма да попречи на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически нито да се яви на тези избори, нито да ги спечели. Но тук и сега е нашият шанс да направим нещо смислено като нация, като народ, като българи. Защото зад името на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически всъщност стои съдбата на всяко едно от нашите деца, които уродливата корупция у нас прогони. Сега е моментът моралният съд да отсъди и наистина да изберем - ще се променим сега или ще се предадем завинаги…?"

Novini.bg
11579 55

Свързани новини

Коментари 55

Добави коментар
Смях

2021.10.30 | 09:48

55
Да Раковски и Стамболов са били с двойно гражданство но при Раковски не е имало конституция , а при Стамболов не е имало забрана в новата конституция
малеееееееее

2021.10.20 | 13:03

54
тоя тарикат що не го обявите за по голям от Ботев и Левски,АйСекамИдиоти!!!!!!
Покер Фейс

2021.10.20 | 09:42

53
Бил е булка в канада, сега иска шеф да става.
ГАТАНКА

2021.10.19 | 23:27

46
На кой България му е у сърцето и на Спецов пишлето у дупето?

2021.10.20 | 06:06

52
На тиквата?
Пхахахаха

2021.10.20 | 06:05

51
Аре по-леко дре6ния мошеник Кирчо да е Раковски.
той

2021.10.20 | 05:03

50
как #Кой - герб-дпс
Йфкдк

2021.10.20 | 00:45

49
Тоя кълвач завършил в Щатите. Ортака му също! Съмнителни са малко!
УЖАС!

2021.10.20 | 00:11

48
Който е написал тази глупост в дописката със сигурност не познава или не признава Конституцията и законите в РБ! Такъв е потенциален престъпник!
Баба Гица

2021.10.19 | 23:28

47
Пък аз ще си гласувам за Жонтра Волта ;) Да ме лъже, да ме лъже ...
Кирчоо

2021.10.19 | 23:26

45
Нали ми обеща ел. колело бе! Или ще е друг път :)

Добави коментар

Водещи новини