Кирил Петков: Нямаме политически инвеститори, парите ще се харчат за правилните неща

  • 19 октомври 2021 14:00

  • 2379
  • 30
© Novini.bg

Във всеки един град има местни феодали. Тези хора са политически инвеститори, които дават големи средства при създаването на партия или преди изборите, слагат техни хора на позиции и очакват възръщаемост. Възвръщаемостта на тези политически инвеститори е близо 8 млрд. лева на година. Ние направихме така, че нито един лев да не бъде взет от някой, който може да има обществена поръчка, нито един лев от някой, който може след това да се нареди пред кабинетите ни. Всичките пари, с които се финансираме,  са от предприемачи, които имат главно айти бизнес и главно за износ няма да очакват нито един лева след това от нас. Това каза съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически по време на среща с хората от Свищов, предаде репортер на Novini.bg.

Ние държим партията на много чисто ниво, така че след изборите никой да не може да ни се обади и да ни каже "Нали помните какво ви дадохме и какво ни обещахме". Махнахме тази зависимост, заяви Петков.

У нас на високи постове се слагат доверени хора, има по 15 човека в министерство, които са главните хора, които разпределят парите. Случва се така, че от обществените поръчки се краде и пътищата са в ужасно състояние. Във всеки град, ако имаш нужда от болнична помощ, трябва да се ходи до областните градове. А имаме 5,6 млрд. лева на година. В същото време има болнични шефове със заплати от 90 000 лева на месец, младите специализианти не могат да специализират в локалната болница. Ние мислим, че младите лекари могат да специализират в областните болници, главното им местоживеене да бъде градът, от който идват. По този начин те ще се връщат в родните си места. Всеки град трябва да има медицинско обслужване на не повече от час разстояние, подчерта съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

В програмата ни има ясни и точни мерки, които трябва да се направят. Ние нямаме политически инвеститори, не трябва да връщаме на никой нищо. От сутрин до вечер ще осветляваме всички възможни схеми и ще сме сигурни, че парите, които ще се харчат, ще се харчат за правилните неща. Държавата трябва да прави само две неща – да не краде парите и да не прави глупости, посочи Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

България е малка държава – не е толкова сложна играта. Въпросът е да стигнем до целта си от 121 депутати, защото иначе ще сме в патова ситуация, отбеляза той.

Ако сложим кръст на този град, трябва да сложим кръст на всеки друг град в България, каза в отговор Петков.

В образованието целта ни е да имаме образование без частни уроци. Въпросът е как е направена системата. Трябва да имаме измерител на качеството. А качеството в момента е изпаднало жестоко. Има и училища, в които се случват хубави неща. Има още звена на знание, които трябва използваме. Образованието ни обаче не е мръднало, откакто аз съм бил в първи клас. Трябва да се преподават нови знания и умения, които ще бъдат необходими на децата на пазара на труда, отбеляза Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Василев и Петков от Русе: Докато не си върнем контрола в държавата, ще правят каквото си искат

В България се крадат по 8 млрд. лева на година. Това са 40 моста на Дунав на година. Тези пари трябва да започнат да се харчат за нормални неща, каза другият съпредседател на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" - Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Попитан за визията на Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" за енергетиката и по-конкретно, трябва ли да има нова атомна централа в Белене, Василев заяви: "В АЕЦ "Белене" няма как да се направят нови мощности. Имаме си АЕЦ "Козлодуй", там трябва да се направят нови мощности".

България трябва да започне да отстоява интереса си в рамките на Европейския съюз. Няма как някой да ни наложи нещо, без ние да сме се съгласили, посочи Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

По време на откриването на предизборната кампания на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" пред Народната библиотека в София Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен Василев и водачите на листи призоваха хората да подкрепят приоритетите на партията за нулева корупция и спиране на течовете на обществени средства. Сред приоритетите на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" още са и повишаването на събираемостта на приходите в държавата и инвестирането им в качествено образование и здравеопазване, свободна и конкурентна икономика, базирана на знанието, и осигуряване на достойни доходи за възрастните хора.

След откриването на предизборната си кампания отборът на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" се качи на автобуса на промяната, с който тръгна на предизборна обиколка из страната. Първото направление на кампанията "Промяната идва в твоя град!" е Северна България. Интензивният маршрут, по който тръгнаха Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен Василев и техният екип, включва над 15 града.

Константин Тодоров
2379 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
КОНСТИТУЦИЯТА ЗАБРАНЯВА

2021.10.19 | 18:43

29
ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО ЗА ЗАЕМАНЕ НА К. ПЕТКОВАТА ПОЗИЦИЯ В ДЪРЖАВАТА! КОНСТИТУЦИЯТА ПРИ РАКОВСКИ ЯВНО Е БИЛА ДРУГА! НЕМОЖЕ ЧУЖД ГРАЖДАНИН ДА НАХЛУВА В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЪС ЗАДАЧА НОМЕР ЕДНО ДА СЕ ПРЕМАХНЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНОТО ПРАВОСЪДИЕ И ДА РАЗПРАВЯ СЛАДКИ ПРИКАЗКИ КАК ЩЯЛ ДА СЕ ПРЕБОРИ С КОРУПЦИЯТА!!!
Анонимен

2021.10.19 | 19:11

30
Всичко е по поръчка на Радев! Както и протестите от миналата година!
Гост

2021.10.19 | 17:34

28
Събрал 10 баби и се обяснява като девственица!
Хаха

2021.10.19 | 17:13

27
Пинокио пак пуска големи лафове:)

2021.10.19 | 16:47

26
С този електорат ли искаш 121 депутата?Смешник,не лъжи хората,никой не ти се връзва
Бачо Колю

2021.10.19 | 16:39

25
Парите ще се харчат за правилните неща.Да разбираме в твоя джоб.

2021.10.19 | 16:16

19
К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. И ако това са "почтенните" дето ще ни "оправят" за 800 дни - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б. Като гледам колко им е публиката - 6-7 платени с парите на Прокопиев нещастници та се успокоявам, че ако не фалшифицират изборите - Кирчо и Кокорчо вместо в парламента ще се отзоват при Гешев.

2021.10.19 | 16:36

24
ПОПРАВКА - СТАВА ДУМА ЗА "НАШИТЕ" ХОРА - ЗА ВАС СРЕДЕН ПРЪСТ АМА ОЩЕ НЯМА ДА ВИ ГО КАЗВАМЕ.

2021.10.19 | 16:17

21
Само Б.о.й.к.о е истински отговорен държавник ама ние забравихме това, забравихме стабилноста при неговото управление, забравихме нормалните цени на стоките и тока и вкарахме в парламента чалгата на Радев която за 6 месеца съсипа страната. Имаме шанс се поправим на 14.11.2021 г. и да дадем поне 55% на Г.Е.Р.Б и професор Герджиков - единствените които могат да ни измъкнат от лайната в които ни набута Р.а.д.е.в.

2021.10.19 | 16:30

23
КИРО ЩЕ ХАРЧИ ПАРИТЕ ЗА ПРАВИЛНИТЕ НЕЩА И ПРАВИЛНИТЕ ХОРА.
Г

2021.10.19 | 16:29

22
С една дума ЛЪЖЕЦ

2021.10.19 | 16:16

20
То jтези и двамата са за затвора ако ме питат мен ама нека изчакаме резултата от изборите и тогава като спечели ГЕРБ и състави правителство, Гешев да си ги привика и отпрати към Централние заедно с Мунчо да си гугукат в банята със местното население.
Кире,

2021.10.19 | 15:58

15
що мислиш, че ти си спасителят? Ти не признаваш и нарушаваш нагло Конституцията и законите на РБ! Нещо грозно се осираш, муньо!
Да,

2021.10.19 | 16:08

18
този е за затвора!

Добави коментар

Водещи новини