Кирил Петков: Най-щастлив ще съм, ако вляза в ролята на 121-ия депутат на промяната

  • 17 октомври 2021 09:09

  • 8996
  • 82
© NOVA

Идеята Ицо Хазарта да стане водач на листа беше моя. Аз винаги съм харесвал неговото изкуство. Аз лично го поканих и прекрахме много време в разговори. Основната тема на разговорите ни беше образованието, а не толкова културата. Знам какво е образованието на Ицо Хазарта. Той прекара доста време и с проф. Денков, като също разговаряха за образование. Нашето образование трябва да стане адекватно за бъдещото, ако искаме да бъдем конкурентноспособни и учениците да придобиват нови умения.

Това каза в предаването "Събуди се" по NOVА съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП) Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Петков обяви каква е причината за атаките към Спецов, номинира шефа на "ЕКОНТ" за транспортен министър

"Проф. Денков не прави нищо в редиците на ПП. Той си гледа задълженията на служебен министър. Аз съм го помолил единствено за експертно мнение. Надявам се да имаме възможност да го поканим за редовен министър, но към момента той е изцяло отдаден на работата си в служебния кабинет.Нямаме сделка за нито едно място в листите ни, както и нямаме сделка за нито един човек. Ние не сме тук, за да раздаваме роли и постове. Нека минат изборите и тогава трябва да седнем на разговор с коалиционните ни партньори, защото следващото управление ще е коалиционно. Трябва да проведем разговори за принципни политики и да намерим хората с най-голям капацитет. Тук не става въпрос да раздаваме постове на наши хора. Споменал съм г-н Събев (собственикът на "Еконт" - бел.ред.), защото му се възхищавам за работата, която върши. Според мен няма друг човек в България, който да си разбира толкова от работата в своята сфера. Това е било причината да спомена името му. Не искам да влизам в ролята на човек, който предопределя нещата и повече няма да споменавам имена. Лично аз бих се чувствал най-добре и ще бъда най-щастлив в ролята на 121-ия депутат на промяната", обяви Петков.

"От "Има такъв народ" сме разговаряли с Мика Зайкова. За нас тя е един много достоен и стойностен човек. От БСП сме разговаряли с Крум Зарков, защото за последните месеци се убедихме, че той има много интересни идеи. С другите наши партньори разговаряме директно с г-жа Манолова и Арман Бабикян. От "Демократична България" разговаряме с Христо Иванов и ген. Атанасов", разкри още той.

Кирил Петков за предизборния слоган на ГЕРБ: Не знам дали са по-силни от хаоса, но със сигурност са много силни в инхауса

"Специализираната прокуратура в България се използва като бухалка. Надявам се това нещо да се прекрати. Аз уважавам българските институции и съд и ще се съобразя с всички техни решения. Сигурен съм, че много хора ще се зарадват, ако старите управители на ББР се върнат и започнат отново да раздават по 150 млн. кредити на наши хора. Искам да им кажа да не се радват, защото решенията ми като служебен министър ще останат, защото има такова стабилно решение на Конституционния съд. Пак повтарям, че ще приема всички решения на институциите", коментира Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически казуса с канадското му гражданство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8996 82

Свързани новини

Коментари 82

Добави коментар

2021.11.01 | 23:55

82
Бръкни,121,пъти, в задника,си, циганин, долен Педерунгел,

2021.10.17 | 16:04

73
Кандидатите Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните
Аз

2021.10.27 | 21:30

81
Кой иска Бойко? Говорете от ваше име. Който питам , никой не го иска!
Краси

2021.10.19 | 18:14

80
Вън не ни баламосвай

2021.10.18 | 18:11

79
тоя осъзнавали колко е смешен...май не!

2021.10.17 | 16:41

78
Канада ликува че се отърва от тоя наглец, ние сме на пънгара

2021.10.17 | 16:41

77
има време, дано българина покаже че не е идиот!!! гласувайте за който и да е , само не за този мазен, лъжлив канадец...помислете

2021.10.17 | 16:39

76
ТОЯ Е В РОЛЯ ПОСТОЯННО! КАНАДЦИТЕ СЕ ОТЪРВАХА ОТ НЕНУЬНИЯ ЛЪЖЛИВ АРТИС, А НА НАС ЩЕ НИ СЕ ТАКОВА МАМЕТО...

2021.10.17 | 16:31

75
ЖАЛНА НИ МАЙКА, АКО НЯКОЙ ГЛАСУВА ЗА НАГЛЕЦ, ЛЪЖЕЧ И ,,,,,АБЕ ДА НЕ ДАВА ГОСПОД!

2021.10.17 | 16:04

74
И децата ги разбраха...Публикацията е на Danny Hristova: "КАКВО СТАВА, КИРЕ? И ние знаем английски...Документите ти са получени на 19 август 2021 г. Така че продължавай да ни будалкаш и вкупом с пРезидента да нарушавате основния закон на държавата! “Получихме заявление за отказ от канадско гражданство на 19 август 2021 г. Започнахме да обработваме молбата ви на 19 август 2021 г. По молбата ви е взето решение. Трябва да получите отговор в рамките на следващите три месеца.”
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.17 | 14:33

72
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

Добави коментар

Водещи новини