Томислав Дончев: Смисълът в предизборната надпревара е в това кой може да носи отговорност и да променя живота на хората към по-добро

  • 16 октомври 2021 16:10

  • 1884
  • 22
Томислав Дончев: Смисълът в предизборната надпревара е в това кой може да носи отговорност и да променя живота на хората към по-добро
© ГЕРБ

По традиция ГЕРБ-Габрово откри предизборната си кампания с водосвет за здраве и благополучие на жителите на габровска област, съобщиха от партийната централа.

Водачът на листата Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник подчерта, че смисълът от предизборната надпревара трябва да бъде в това кой ще носи отговорност и кой ще променя живота на хората за по-добро. „Ако липсва тази цел, надпреварата няма смисъл. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората”, каза Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Той беше категоричен, че Габрово и габровска област заслужават достойно представителство. „Горд съм, че съм част от този отбор, който е доказал, че може - и в професията си, и в политиката, и най-важното е, че всеки един е част от общността в габровска област, защото и най-опитният и най-умният, който не е в непрекъснат контакт с хората, не познава техните болки и нужди, не може да бъде полезен”, каза Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.  

Борисов: Сами сме срещу всички, но не защото сме по-лоши, просто те много искат да пораснат

След Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в листата се нарежда Невена Минева – заместник-кмет на Габрово, народен представител в 45-тото НС, областен управител на област Габрово, юрист по образование. Следват Николай Сираков – народен представител, преди това - областен управител, председател на Общински съвет-Габрово, кмет, заместник-кмет и секретар на Община Габрово; Атанас Атанасов от Севлиево – икономист по образование, работи в голяма севлиевска компания като инженер по производствена ефективност и като 5S lean експерт. Пета е Жасмина Лазарова от Трявна, която е инженер по транспорта, ръководител на началниците на железопътните гари в района на Регионален център Горна Оряховица.

Шеста е д-р Теодора Мъглова, която беше отличена като лекар на годината за област Габрово. Д-р Мъглова е общински съветник в Дряново, лекар – педиатър. Седма в листата е Даница Янакиева - най-младият общински съветник в Общински съвет – Габрово, на 24 години, Завършила е Национална и регионална сигурност и две студентски практики по Еразъм+, участник в обществени и доброволчески каузи и инициативи. Осми е десният политик от квотата на СДС Веселин Данчев – общински съветник, инженер по образование, предприемач.  

„Повечето партии и формации в листите си имат за водачи хора, спуснати от централите им, които впоследствие много рядко виждаме в Габрово и много рядко гражданите могат да разчитат на пряк контакт с тях и на защита на техния интерес, затова считам, че нашата практика с листа от местни хора е много по-полезна за жителите на област Габрово, коментира областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов след регистрацията на кандидатите за народни представители.

Валери Зайцев
1884 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
ВщаМама

2021.10.17 | 01:12

22
Стига с тези заучени пустолати и тъпотии! Вашият смисъл е да крадете безнаказано.

2021.10.17 | 00:42

21
Пич, за затвора сте всичките от снимката. Хайде да не ни бръщате в средните векове с вашата феодална власт.
ХХХ

2021.10.16 | 20:51

20
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА
ХХХ

2021.10.16 | 20:44

19
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.16 | 20:41

18
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

2021.10.16 | 17:53

11
Мачкай Б.о.ч.е фатмаците, мачкай чалгопитеците, мачкай червеног.ъ.з.и.т.е бетонни тикви, мачкай "почтенните" гьон сурати К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о, мачкай ла.йн.ян.ите б.а.б.и.к.я.н.и, Х.а.д.ж.и.г.е.е.в.ц.и и Чушкопеци, мачкай мазника Р.и.с.т.ь.о М.а.д.ж.о.т.о - мачкай всички и се върни да ни извадиш от л.а.й.н.а.т.а в които ни набутаха гадовете.

2021.10.16 | 20:37

17
На 14.11.2021 г. р.а.д.е.в е аут и става клиент на п.р.о.к.у.р.а.т.у.р.а.т.а.

2021.10.16 | 20:35

14
Мачкай ги - мамка им.
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.16 | 20:37

16
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров

2021.10.16 | 17:52

8
К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. И ако това са "почтенните" дето ще ни "оправят" за 800 дни - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б. Като гледам колко им е публиката - 6-7 платени с парите на Прокопиев нещастници та се успокоявам, че ако не фалшифицират изборите - Кирчо и Кокорчо вместо в парламента ще се отзоват при Гешев.

2021.10.16 | 20:35

15
Почтенни пичове, бе - до мозъка на костите. На тези "почтенни" момченца можете да им доверите и банковите си сметки - щото така или иначе ще ви ограбят ако дойдат на власт. Спомнете си Жан Виденов и Румен Гечев. Първите признаци са вече на лице - непосилни цени на горивата и тока. парното е по добре да не си го пускате вече. Хипер инфлация. Цените в магазините е по добре да не ги гледате, че ще се изприщите. А идва и Р.а.д.е.в.а.т.а зима - ако не го изритаме на 14.11.2021 от президинтсвото.
българин

2021.10.16 | 20:31

12
За каква отговорнсот говориш,господине.Герберастката организация е престъпна организация.Ще дойдат арестите.Неизбежно.Всеки престъпник в затвора.

2021.10.16 | 20:34

13
Фатмака е напълнил гащите и чизмите със кафява зловонна течност от страх пред интелектуалеца и е впрегнал всичките си лайномети да пюят достойния човек. Постоянно бяга от д.е.б.а.т защото всички ще му видят колко му е умствения багаж. Обаче това така или иначе ще имаме нов П-р-е-з-и-д-е-н-т а не пР-Е-З-И-Д-Е-Н-Т на чужда държава.

2021.10.16 | 17:53

10
На добър час госпожо полковник М.и.т.е.в.а - бъдещ вице п.р.е.з.и.д.е.н.т. На добър час. Умна, интелигентна, спортистка, отлична майка, с здраво семейство - НЕ РАЗВЕДЕНА КАТО М.У.Н.Ч.О, достигнала до звание полковник, спортно изглеждаща за разлика от разплулата се от преяждане, препиване и мързел Й.о.т.о.в.и.ц.а. Дала сте толкова много за Р.о.д.и.н.а.т.а. Очакваме от вас да излекувате раните по снагата и нанесени от развилнялият се фатмак - диктатор. УСПЕХ, УСПЕХ, УСПЕХ.

Добави коментар

Водещи новини