Христо Терзийски: С подкрепата на нашите съграждани се устремяваме към трета поредна победа

  • 15 октомври 2021 16:52

  • 537
  • 1
Христо Терзийски: С подкрепата на нашите съграждани се устремяваме към трета поредна  победа
© ПП ГЕРБ

„С подкрепата на нашите съграждани се устремяваме към трета поредна победа“, заяви след официалното откриване на кампанията водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в област Кюстендил и ексминистър на вътрешните работи Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в.

"Българските граждани видяха, че да се носи отговорност за страната не е по силите на всеки. В предишните два парламента коалицията ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на бе изолирана и това доведе до политическа нестабилност и задълбочаваща се инфлация. Надявам се вече времето за експерименти със съдбата на България да е приключило и след 14-ти ноември да може да бъде съставено стабилно мнозинство, което да избере отговорно правителство", коментира още Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в.

По традиция кампанията в Кюстендил стартира с водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Генадий в храма „Св. Мина“. На служението присъстваха областният координатор на политическата сила Даниел Данчев и всички кандидатите от листата: шампионът по борба от Дупница Даниел Александров, Михаела Крумова от Кюстендил – адвокат с дългогодишна практика и депутат от 45-ото НС, фармацевтът от Сапарева баня Мишел Виячева, Борислав Миланов – юрист и представител на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, Десислава Александрова от Бобов дол – млада майка и учител по професия, Нели Точева от Кюстендил – икономист по образование и областен координатор на Младежи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, стоматологът от Кочериново Елка Лукарска – Ангелова.

Борислава Борисова
537 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.10.15 | 19:09

1
ЩОМ НАРОДА ДАВА ОТНОВО ЗА 17ТИ ПЪТ ПОБЕДА НА ГЕРБ, КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН. ВРЪЩАЙ СЕ БОЙКО ДА НИ СПАСЯВАШ.

Добави коментар

Водещи новини