Първи реакции след номерата в бюлетините: Борисов ще бъде депутат, а ГЕРБ и ДПС реставрират статуквото

  • 13 октомври 2021 11:03

  • 9808
  • 33
© Novini.bg

С номер 32 ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в тръгва към изборите с надежда, оптимизъм и отговорност. Това заяви пред медиите Росен Желязков от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, след като ЦИК оповести номерата на отделните партии за предстоящия парламентарен вот на 14 ноември.

,,Надежда за това, че българите в тези трудни кризисни моменти – моменти, в които нагнетяват напрежение и усещане, че утрешният ден няма да е по-добър, а ще е по-лош от днешния, българите са разбрали кои партии са устойчиви и кои гарантират сигурността и кои сеят популизъм и кои партии се опитаха да внушат, че разрухата е единственото решение за промяната. В следващя парламент ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще бъде основен участник в едно управление, което ще подкрепя промяна, която ще бъде със стъпки напред, а не с крачки назад'', каза още той.

Ще заложим единствено на нашите плюсове. На минусите, на отрицанието, на популизма заложиха тези, които не съумяха в два парламента близо година да съставят устойчиво правителство, което даде възможност да се управлява без програма, без парламент, без виждане, допълни още бившият транспортен министър.

На въпрос кои са партиите на разрухата Желязков отвърна, че това са "тези, които изчегъртваха ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в".

Ето кои са номерата в бюлетините за изборите

По отношние на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г стана ясно, че той ще бъде народен представител, тъй като е водач на листа.

33 е нашият номер за изборите, лесно се помни. Важното за нас е, че социолозите ни дават ръст в последните месеци, така че ще направим всичко възможно в предизборната кампания, за да станем първа политическа сила, защото ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са нашият основен опонент, коментира от своя страна Христо Проданов от БСП.

,,Готвим се за определени законодателни промени, с които да въздействаме на негативното влияние на кризите, защото това е важното за политиката и за следващото Народно събрание, за да сме адекватни на ситуацията, която е доста сериозна'', уточни той.

Най-младият кандидат за депутат в Разградско е на 25 години, а най-възрастният - на 79

Според Мая Манолова номерът няма значение.

В следващото Народно събрание ще трябва да има парламентарна група "Омбудсман", която да следи за подкрепата на българските домакинства и българските фирми в условията на инфлация и растящи сметки. Ще отстояваме да няма нито едно българско семейство или фирма, която да не получи пряка финансова подкрепа от българската държава. Ще има нужда и от биткаджии, защото опитът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да реставрират статуквото е очевиден. Ние сме показали, че не правим компромиси с каузите на хората от площада, заяви един от съпредседателите на коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!".

 

,,Освен това парламентарната аритметика показва, че ние трябва да бъдем част от следващия парламент, за да има мнозинство на промяната и правителство на промяната'', завърши Манолова.

 

От ВМРО споделиха, че са представители на всички български патриоти и на всички българи, които "не искат държавата им да зависи от чужди кръгове и чужди държави".

Числото 15 е добро, но по-важното е кой стои зад него. Важното е, че процедурата беше спазена и оттук-нататък на добър час, гласеше лаконичният коментар на проф. Милена Стефанова, която е част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата за президент на проф. Анастас Герджиков.

 

,,За нас са важни кандидатите за президент и вицепрезидент, а не номерът. Това е една формална процедура, която трябва да бъде спазена. Оттук-нататък ние тръгваме на избори да популяризираме идеите и посланията на г-н Панов и г-жа Касимова-Моасие. Не мога да коментирам номера, не съм специалист по нумерология. Все пак 19 е число на духовното пробуждане. Нашите послания са напълно ясни – справедливост в българското общество, защото без справедливост държава няма'', посочиха пред журналисти от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Лозан Панов за президент.

 

Числото, което ни се падна, е 25. Няма да се впускам в особени тълкувания. Предстои ни много тежка кампания със сигурност, ще видим и в какви условия, дали ще има някакви ограничения. Като заявка си поставяме първо място, обясниха от ПП "Продължаваме промяната".

Те допълниха, че посланита на формацията за парламентарния вот ще бъдат за повече справедливост, по-малко корупция и по-високи доходи за всички българи, без хора под прага на бедност.

Асен Василев: Не ме блазни премиерският пост, просто искам България, с която да се гордеем

От "Продължаваме промяната" увериха, че до петък, когато е официалният старт на предизборната кампания, ще предоставят програмата и техните приоритети.

Отново съм безкрайно щастлива и развълнувана. Истинският президент на Република България се падна с номер 16 в бюлетината. Любимото число на българския народ, силата на българския народ и рождената дата на моята майка. Безкрайно съм щастлива!, коментира пред журналисти и кандидатът за президент Луна Йорданова.

 

Владимир Василев
9808 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар

2021.10.13 | 14:20

29
Гласувайте за Кирчо лъжеца и асенчо крадеца.
00000

2021.10.13 | 14:38

33
БОРЯТ СЕ ЗА 3 %КИРЧО ЛЪЖЕЦА И АСАНЧО КРАДЕЦА
Иво

2021.10.13 | 13:56

27
Бойко Борисов е най-компетентният и сърцат политик и държавник на нашето време в България. Това е факт а не оценка, потвърден от хиляди малки факти и данни за страната ни през последните десетина години. Никой друг не е там където е най-нужен винаги: при хората с техните проблеми, макар и да не е длъжен да го прави
0000

2021.10.13 | 14:36

32
БОЙКО Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА КОМУНЯГИТЕ
Иво

2021.10.13 | 13:56

28
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН
kl

2021.10.13 | 14:35

31
подкрепям напълно написаното

2021.10.13 | 13:43

20
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана
00000

2021.10.13 | 14:33

30
ЧЕСТИТО НАГЕРБ И. ГЕРДЖИКОВ ТЕ ЩЕ СА ПОБЕДИТЕЛИ

2021.10.13 | 13:56

26
--Започна отчегъртван-то на свободомиислещи и хора с лично и национално достойнство. Чегърталник-т е прост чалгар-наркоман, с психически проблеми и известен авер на "лидери" от организираната престъпност. Единствени в белия свят имаме президент, уличен в шпионски и криминални далавери, и вътрешен министър - имотен крал на клозети, който нарича бивши хора, ония които го превъзхождат интелектуално, нравствено и умствено. /Русия не я броя в никакви класации, тя е извън разума и човечността./ С р а м у в а м се, но не защото не са красиви!////

2021.10.13 | 13:55

25
ПРИОРИТЕТА НА БОРИСОВ,ОБЕДИНЕН НАРОД ,ПРОСПЕРИРАЩ В БЛАГОДЕНСТВИЕ!!! ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!! РАВНА НА ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ!! ! СТРИКТНО СПАЗВАЩ НАДПИСА НА ЧЕЛОТО НА НС :"""""""СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"""""""""!!!СМИСЪЛА НА ЕДНА СИЛНА И БОГАТА ДЪРЖАВА!!!

2021.10.13 | 13:55

24
Победа и бързо да връщаме Борисов, че тея за два месеца съсипаха държавата. Най-големият проблем пред България е разединената нация. Разделение, което президентът Радев постигна с 5-годишен труд. Такъв разлом между хората никой досега не е отварял. Трябвало да се срамуваме. От какво? От стотиците километри магистрали? От европейското признание към нас? От модернизираните села и градове, включително и Бяла Слатина с плувния си комплекс за близо половин милион? Без значение дали ще сме управляващи или опозиция, ще се борим да върнем нормалния диалог.
Въйй тролът

2021.10.13 | 13:54

23
Едно нещастно същество наричащо се Въйй..... За дълго се беше стаил, но отново е на мисия. Нещастник!
ГЕРБ МАЧКА

2021.10.13 | 13:49

22
ПРОТЕСТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. НАЙ Г0ЛЕМИЯ ЗАВОД ЗА ЦЕЛУЛОЗА СПИРА РАБОТА,. НЯМА ДЪРВЕСИНА 500 РАБОТНИЦИ В КЪЩИ. 10 000 НА ПРОТЕСТ ЗА ТОКА, ....НАРОДА ВРЪЩА БОЙКО ЗА ДА СЛОЖИ РЕД В ДЪРЖАВАТА,. ДВОЙНА ПОБЕДА ЗА ГЕРБ

2021.10.13 | 13:43

21
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

Добави коментар

Водещи новини