Корнелия Нинова обяви кои грешки на Слави Трифонов няма да повтори

  • 12 октомври 2021 17:42

  • 2241
  • 7
Корнелия Нинова обяви кои грешки на Слави Трифонов няма да повтори
© Кадър: БТВ

В листите ни има нови хора, нови имена, но и стари кадри. Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка пожела сам да напусне парламентарната група, на г-н Кадиев предложихме трето място в листата в София. Той не прие това. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„По думите ѝ няма напрежение в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Партията е мобилизирана за тези избори. Аз съм оптимист за представянето на партията, а и за състоянието, в което се явяваме“, заяви тя.

Във връзка със сближените социологически прогнози между „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, Нинова заяви: „Хората искат да опитат нещо ново. Търси се новият спасител, както беше със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Тезата: „Леви цели с десни средства“ е безсмислена. Борбата с корупцията не е дясна или лява, нея или я водиш или не. Още не сме видели програма. Не можем да ги оценим по политиките, докато нямат програма.

НС на БСП одобри листите за предстоящите избори

„За нас най-важната тема са цените и това как да помогнем на домакинствата, за да преминат през тежката зима. Нужни са спешни мерки за овладяване на цените. Освен това намаляването на ДДС на храните, осигуряване определено количество електроенергия на енергийно бедните домакинства и т.н.“, са част от мерките, които предлага БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Тя призова останалите партии към диалогичност, за да бъде преодоляна тежката криза. Предизборни споразумения няма да сключваме. Този път не бива да пропиляваме и малкото време, което имаме.

„Зелената сделка не може да стане на прекомерната цена, която България трябва да плати. Трябва да има отсрочка и ще го предложим в Брюксел. АЕЦ „Белене“ е мощността, която може да замести „Мариците“. Времето доказа, че това не е външен, а национален интерес“, посочи Нинова по повод задаващата се енергийна криза.

„Имаме готовност за състав на правителство, но това би било грешен подход. Видяхме го при Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. При преговорите постъпихме по друг начин. Заявихме, че няма да поставяме предварителни условия. За нас процесът трябва да тече обратно – първо да проведем разговори и след това да предлагаме кабинет“, смята Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.


 

Мая Йорданова
2241 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Нищоправец

2021.10.12 | 18:59

4
КОРНИ,НАРИТАЙ ПЕДЕРУНГЕЛА РАДЕВ И ЩЕ ИМАШ МИНИМУМ 20%
И така ще влезе в

2021.10.12 | 20:30

7
парламента! 5-6% са и в кърпа вързани!

2021.10.12 | 19:58

6
Я биволица
Бат Паци

2021.10.12 | 19:25

5
Много нагла кофа,ще ме гледа в очите докато свири
КОЙ

2021.10.12 | 18:50

3
те пита МА вие червендалести маймуни няма да се доберете до мандат
БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА

2021.10.12 | 18:11

2
УВЕРЕНО КАТО " ВЕРА СУ " ПОД МЪДРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВА МУ! ТРЯБВА ДА Я СПАСИМ!!! ГЕРБ ГО МОЖЕ!
БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА

2021.10.12 | 18:10

1
УВЕРЕНО КАТО " ВЕРА СУ " ПОД МЪДРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВА МУ! ТРЯБВА ДА Я СПАСИМ!!! ГЕРБ ГО МОЖЕ!

Добави коментар

Водещи новини