Карадайъ ще е и водач на листата на ДПС в Кърджали

  • 12 октомври 2021 08:56

  • 361
  • 2
Карадайъ ще е и водач на листата на ДПС в Кърджали
© Булфото, архив

Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, който бе издигнат за кандидат-президент, ще бъде водач и на листата на партията за Кърджали.

Вчера председателят на областния съвет на ДПС-Кърджали Ресми Мурад заедно с председателите на ОбС на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, кметове на общини и кандидат-народните представители регистрираха листата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в 09 МИР-Кърджалийски за предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Кандидатите са:

1. МУСТАФА КАРАДАЙЪ

2. МУКАДДЕС НАЛБАНТ

3. БАЙРАМ БАЙРАМ

4. АДЛЕН ШЕВКЕД

5. ПАВЛИН КРЪСТЕВ

6. ЮСЕИН АХМЕД

7. СЕЙФИ МЕХМЕДАЛИ

8. ЗЮЛФИЕ ИБРЯМОВА

9. АБИДИН ХАДЖИМЕХМЕД

10. ФЕРХАД ФЕРХАД

Мустафа Карадайъ е кандидатът за президент на ДПС

От партията си пожелаха успех на изборите.

Експерти смятат за изненадващ ход решението на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да играе със собствен кандидат за президентските избори. Издигането именно на лидера Карадайъ се очаква да мобилизира още повече избирателите и да повиши активността. За вицепрезидент ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с издигна Иска Михайлова, която в момента е евродепутат.

Какъв знак е това - чуйте във видеото:

Борислава Бибиновска
361 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Фъшкия Фъшкия

2021.10.12 | 20:30

2
Сатрап Сатрап,Дивак Дивак,остава моя враг.
Гост

2021.10.12 | 09:44

1
Кара Кара и ти не знаеш кой си Но се изказваш неподготвен

Добави коментар

Водещи новини