Сидеров: Нищо чудно да отида на балотаж

  • 12 октомври 2021 07:34

  • 1056
  • 6
Сидеров: Нищо чудно да отида на балотаж
©

През 2006 г. също бях кандидат за президент. Тогава се изправих срещу Георги Първанов. Логична ситуация - водеше се ляв, социален, безалтернативен, но се оказа, че  настани 4 американски бази в България безплатно. Аз правих митинги срещу това. Сега 15 г. по-късно нищо не се е променило, защото Румен Радев е Първанов №2.  Това заяви в ефира на Нова тв кандидатът за президент Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Те тогава всички се обединиха срещу мен, само и само да не стана президент, аз лошия Сидеров, който ще запали нова Балканска война. Така че нищо чудно да отида на балотаж, категоричен бе той.

Последен ден за регистрация на кандидатите за „Дондуков” 2

Сега положението е по-различно, по-интересно състезание. Радев вече не е толкова сигурен за балотажа. Може да се окаже, че не Герджиков, а друг ще стигне до балотажа, посочи Сидеров.

По думите му през 2006 година всички са се били обединили срещу него, само и само да не е той.

„СДС извадиха Неделчо Беронов. Сега имаме нов Неделчо Беронов – сега това е Лозан Панов”, каза Сидеров.

Що се отнася до ниските резултати на „Атака” от вота през април, Сидеров обясни, че са били друг тип избори. „Те бяха до голяма степен предначертани, предрешени. Сега имаме мажоритарни кандидати, имаме личност. Сега ще има по-интересно състезание”, коментира още Сидеров.

Той отправи критики към настоящия президент Румен Радев, като го обвини, че ни е направил „фронтова държава, провеждат се учения, при които загинаха български офицери, негови колеги”. „Ставаме все по-фронтона ивица срещу Русия, което не е добре за нас”, каза Сидеров.

Ако той стане президент, би затворил американските бази. Първо обаче американците трябвало да си платят сметката до момента, която според Сидеров станала над 5 милиарда.

Кандидатката за вицепрезидент Магдалена Ташева обясни, че за НАТО България е една от 6-те фронтови държави, в които трябва да се окрупни изнесеното напред присъствие. Според нея това се осъществява от 2015 година досега.

Сидеров пророкува: Скоро българите ще разберат, че всичко е било измама

„Искаме да извадим България от тази примка”, каза Ташева.

Ташева смята, че трябва да има референдум за членството на България в НАТО.

„Ако народът каже да останем, ние ще се съобразим с народната воля”, заяви Ташева.

Сидеров очаква на тези избори гласовете да се разпилеят.

„Измамата ще бъде в това, че тези усмихнати момчета се появяват, казват, че ще преборят корупцията, но те ще въведат нов тип корупция. Ние сме колонизирана държава, за да не сме такива, трябва да излезем от НАТО от ЕС”, каза Сидеров.

Кандидатурата на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ пък щяла да мобилизира патриотичния вот.

Калина Христова
1056 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Иван йорданов

2021.10.24 | 15:22

6
Не сега Може бо в дру живот с друг народ
ех

2021.10.12 | 09:49

5
Тази Русия... не можаха ли да си намерят някой нормален на който да плащат?

2021.10.12 | 09:07

4
Че и си вярва. Откачен.
Off

2021.10.12 | 08:52

3
Кой ще те пази с пластамсовата маса над главата сега? Щото като беше златен пръст, те пазеха верни авери. Ама сега има ли авери?

2021.10.12 | 08:17

2
Клоун

2021.10.12 | 08:16

1
В Карлуково на балотаж за допълнителен десерт.

Добави коментар

Водещи новини