ГЕРБ - СДС в област Кюстендил регистрира листата си с водач Христо Терзийски

  • 11 октомври 2021 16:03

  • 792
  • 0
ГЕРБ - СДС в област Кюстендил регистрира листата си с водач Христо Терзийски
© ПП ГЕРБ

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на регистрира днес в РИК - Кюстендил листата си с кандидати за народни представители за изборите на 14 ноември.

Листата регистрираха областният координатор Даниел Данчев, водачът Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в и част от кандидат-депутатите, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Перник

“За нас е чест отново да имаме за водач един достоен човек и изключителен професионалист в лицето на г-н Терзийски. Листата ни е добре балансирана от хора с опит и младежи, всички професионалисти и доказали се в своите сфери на работа. Имаме и няколко нови лица, които не бяха на предните два вота”, коментира областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел Данчев.

Той даде заявка, че коалицията ще се бори за два мандата на тези избори.

Водач на листата отново е ексминистърът на МВР и експерт в сферата на сигурността Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в, който води отборът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на на предните два вота и коалицията победи категорично в област Кюстендил. Втори в листата е младият шампион по борба от Дупница Даниел Александров. Под номер три е юристът и депутат от 45-ото НС Михаела Крумова от Кюстендил. На четвърто място е Мишел Виячева, която работи като фармацевт в родния си град Сапарева баня. Пети е Борислав Миланов - юрист и представител на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Той е едно от новите лица в листата, а другото е Десислава Александрова от Бобов дол - също представител на младежите, учител по професия. Седма е Нели Точева от Кюстендил - икономист по образование и областен координатор на младежката структура на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. На осмо място е другото ново лице - стоматологът от община Кочериново Елка Лукарска - Ангелова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
792 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини