Андрей Райчев: ДПС прави три необичайни неща и се радикализира

  • 11 октомври 2021 14:07

  • 3828
  • 14
Андрей Райчев: ДПС прави три необичайни неща и се радикализира
© Булфото (архив)

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с прави три необичайни неща - етнически турчин кандидатства за президент, възстановяват Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на в листите, Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, посети Анкара. Това се случва на фона на влошена електорална ситуация, която е такава заради демографската криза в страната. Никога ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е успявало да получи повече от 60% от гласовете на българските турци... И трите жеста са в посока на радикализиране на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с". Това каза пред БНР е на социологът Андрей Райчев.

Той подчерта, че отношенията на другите партии с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не могат да бъдат като с обикновена, "защото това е нашата донякъде етническа партия - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, никога не е ислямизирало и турцизирало": "Но сега се прави обратната демонстрация. Ние сме достигнали точка на кипене в тези хора и трябва много да внимаваме. В следващия парламент ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не трябва да бъдат стигматизирани и сатанизирани". 

Райчев подчерта, че данните не говорят за намаляване на електората на ИТН:  "Към техния електорат имаше добавка от хора, които не харесват толкова Слави, но му връчиха мандат, за да свали Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Оттеглянето е на този допълнителен електорат, който се премества към "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на са единствената новина и няма начин да не растат, вятърът духа в платната им. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в явно не губи. Ситуацията зависи от броя на гласуващите". 

По думите на социолога президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за първи път получава ясни алтернативи:   "Те нямат време да се наложат. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в успяха да намерят начин да излязат от изолация. Това ще отвори вратата на десния избирател на втория тур... Очаквам на балотажа да отидат Радев и Проф. Анастас ГерджиковПроф. Анастас ГерджиковРоден е на 28 февруари 1963 г. в Кърджали. През 1982 г. завършва Националната гимназия за древни". 

Провокира ли ни ДПС?

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3828 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2021.10.11 | 18:48

12
Интелект срещу простотията, професор срещу фатмак, ерудиция срещу военно тесногръдие, култура срещу посредственост, финес срещу простащина, европейско възпитание срещу чалгата, 5 езика срещу сричане на английски като Борат, обединител срещу метежник, международно признание и известност срещу международна изолация. Ами то място за мислене няма - ИЗБИРАМЕ ПРОФЕСОР ГЕ-РД-ЖИ-КО-В И ПОЛКОВНИК М.И.Т.Е.В.А. ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ. ИМАМЕ НОВ ПРЕЗИДЕНТ ОБЕДИНИТЕЛ. ДА ЖИВЕЙ

2021.10.11 | 18:50

14
Р.а.й.ч.е.в е наясно, че фатмака ще изгуби тези избори и за това мънка и го усуква. Дали на първи или на втори тур - все тая - просто народа го намрази за всичките му престъпления.

2021.10.11 | 18:48

13
На добър час госпожо полковник М.и.т.е.в.а - бъдещ вице п.р.е.з.и.д.е.н.т. На добър час. Умна, интелигентна, спортистка, отлична майка, с здраво семейство - НЕ РАЗВЕДЕНА КАТО М.У.Н.Ч.О, достигнала до звание полковник, спортно изглеждаща за разлика от разплулата се от преяждане, препиване и мързел Й.о.т.о.в.и.ц.а. Дала сте толкова много за Р.о.д.и.н.а.т.а. Очакваме от вас да излекувате раните по снагата и нанесени от развилнялият се фатмак - диктатор. УСПЕХ, УСПЕХ, УСПЕХ.
Драганчо

2021.10.11 | 17:21

11
Скоро ще видите как се връща Виденовата зима.Нали другарите изхарчиха парите по избори.Чудно защо ли се вдигат цените на хранителните стоки по магазините.
Бесепар

2021.10.11 | 17:11

10
На българския народ трябва обединител какъвто е проф.Герджиков и полковник Невяна Митева а не комунистически разединители като сегашния президент Румен Радев и вице президента Йотова.
Патриот

2021.10.11 | 17:04

9
В САЩ, както Барак Хюсеин Обама е станал два мандата президент защо българския гражданин Карадайъ да не стане президент.
леля Потка от Кърджали

2021.10.11 | 16:57

8
Обичам разградско рязано .
ДОЛУ БОРИСОВ И СЪБРАТА МУ ГЕРДЖИКОВ !

2021.10.11 | 15:28

2
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !

2021.10.11 | 16:46

7
Духай олигофрен
ББ, Доган, Цветанов, Х.Иванов играят заедно

2021.10.11 | 15:24

1
Президентските избори са битка за България- или кандидата на народа Радев или кандидатите на олигархичната бизнес мафия на ББ и Доган - Герджиков и Панов. На предишните парламентарни избори гласувах за ДБ , а на тези ще гласувам за партията "ПП".

2021.10.11 | 16:45

6
Я го духай бе червен помияр
да

2021.10.11 | 16:21

5
Те щом всички са в политиката играят заедно, а не за народа
СМЪРТ НА ЧЕРВЕНИЯ ФАШИЗЪМ

2021.10.11 | 16:00

4
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 15 годишното управление на чекмеджетулупа Радев и БСП ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !

2021.10.11 | 16:00

3
ВСИЧКИ УМИРАЩИ ЧЕРВЕНИ ВАМПИРИ СА СЕ СКУПЧИЛИ ОКОЛО ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП РАДЕВ С ОПИТ ДА ГО СЪЖИВЯТ КАТО МУ ДУХАТ.

Добави коментар

Водещи новини