Десислава Атанасова и Георги Кръстев регистрираха листата на ГЕРБ – СДС в Русе

  • 11 октомври 2021 14:03

  • 537
  • 4
Десислава Атанасова и Георги Кръстев регистрираха листата на ГЕРБ – СДС в Русе
© ПП ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Русе Георги Кръстев регистрираха в РИК листата с кандидатите за народни представители. На регистрацията присъства още проф. дн Михаил Илиев, който е на второ място в листата.

Георги Кръстев представи всички 16 кандидати за народни представители, сред които има лекари, икономисти, юристи, спортисти, инженери, педагози. Той определи листата като знак към русенци за нова енергия и стабилност, за каквато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в винаги е била гарант.

„Поставяме си по-високи цели от постигнатия на последните избори резултат. От тук нататък само трябва да надграждаме. Целта ни е да бъдем първа политическа сила“, заяви Кръстев.

Водачът на листата в Русе Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, подчерта, че ще работи за спечелването на още по-голямо доверие от страна на русенци.

ГЕРБ утвърди водачите на парламентарните листи, Борисов ще е водач в 25 МИР в София

„За мен Русе е градът, в който започна и професионалната, и политическата ми кариера. Тук съм родила и отгледала сина си. Отговорност е да застана начело на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, защото си давам сметка, че изискванията към водача и екипа са доста по-големи и са свързани най-вече с очакванията на хората за съставяне на стабилно правителство, а това може да стане чрез връщане на нормалността в политиката и добрия тон“, заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и допълни, че има нужда от ясно изразено политическо лидерство и диалог.

„Ние винаги сме водили толерантна, открита, честна и отговорна кампания. Въпреки политиката на клевети и омраза, която опонентите ни използват срещу нас, ние ще запазим позитивния тон. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма врагове. Имаме опоненти“, заяви пред медиите Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Тя отправи покана към останалите водачи на листи за публичен дебат, в който да се чуят позиции по важни теми за обществото, свързани с икономика, енергетика, образование, здравеопазване, както и конкретно с проблемите на русенци.

„Само така ще докажем, че съединението прави силата“, допълни Атанасова.

„В тези тежки условия, във времена на криза, веднага след изборите, още при конституирането на 47-мото Народно събрание нашата мисия е да седнем на една маса образно и буквално казано. Да спрем да рушим мостове, а да градим, за да има сигурност и спокойствие за българските граждани“, заяви в заключение Георги Кръстев.

Ето и цялата листа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – СДС:

1. Десислава Вълчева Атанасова - магистър „Право“ и „Политология и европейска интеграция“
2. Михаил Петков Илиев - професор  дн   РУ "Ангел Кънчев" -  гражданска квота
3. Георги Николаев Кръстев – студент „Право“
4. Цветан Траянов Райчинов - Лекар - гражданска квота
5. Драгомир Дамянов Драганов - Икономист – от квотата на СДС
6. Андриан Иванов Райков - Ветеринарен лекар
7. Кремена Крумова Славова -  Юрист
8. Валентин Колев Колев - Юрист
9. Евгени Игнатов Игнатов - Икономист - гражданска квота
10. Красимир Йорданов Костадинов - Земеделски производител
11. Мирослав Йорданов Залев – Инженер
12. Екатерина Петрова Иванова - Педагог
13. Светослав Захариев Самуилов - Спортист - гражданска квота
14. Емил Ивайлов Кьостебеков - Магистър инженер по Телекомуникации и мрежи
15. Иван Трифонов Трифонов - Магистър инженер по Компютърни системи и мрежи, МГЕРБ
16. Теодор Насков Тодоров - Магистър икономист
 

Радина Лазарова
537 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Истината

2021.10.11 | 14:07

1
Добре де как стоят хора около Деса Дуловската , вони като пор

2021.10.11 | 17:38

4
къде па видя хора около нея?

2021.10.11 | 17:37

3
Дуловската деса скоро се връща обратно на магистралата да заработва.
Stamatis

2021.10.11 | 15:51

2
Тази като извадена от пор.но японска анимация!

Добави коментар

Водещи новини