Цветанов е водач на листата на Национално обединение на десницата в Благоевград

  • 11 октомври 2021 13:30

  • 268
  • 0
Цветанов е водач на листата на Национално обединение на десницата в Благоевград
© Републиканци за България

Смятам, че направихме изключително добра коалиция с КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият и д-р Москов. Това, което искаме да покажем е, че трябва да се направи едно истинско национално обединение на десницата. Полагаме началото и съм убеден, че хората осъзнават важността на консервативния модел и десните политики. Защото знаем, че лявото разпределя, докато дясното създава. И това е част от икономическия просперитет, който получават демократичните държави.

Това каза пред журналисти в Благоевград председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който подаде в РИК документите за регистрация на кандидат-депутатската листа на Национално обединение на десницата.

Цветанов коментира и предстоящия президентски вот:

„За мен е изключително важно, че ние заставаме с лицата си зад кандидат-президентската двойка в лицето на един истински българин Горан БлагоевГоран БлагоевГоран Благоев е български журналист и историк. Той е роден на 3 август 1967 г. в гр. - публицист, историк, журналист, и на д-р Ивелина Георгиева, която е от доста време на първа линия, по време на ковид вълната. Тя е и човек, който може да даде правилните решения за ковид ситуацията, в която страната се намира“. 

„Не може да делим хората на ваксъри и антиваксъри“, каза още Цветанов и допълни, че това разделение е следствие на липсата на лидерство, докато в държавите с истинско такова тази тема вече се затваря, а нормалният начин на функциониране вече е факт.

Радина Лазарова
268 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини