Проф. Герджиков разкри най-голямата грешка на Радев и обяви: Нямам нищо общо с ДПС, виждал съм г-н Доган веднъж и то от 10 метра

  • 08 октомври 2021 17:55

  • 3469
  • 99
Проф. Герджиков разкри най-голямата грешка на Радев и обяви: Нямам нищо общо с ДПС, виждал съм г-н Доган веднъж и то от 10 метра
© БТВ

Аз не бях много склонен да направя тази жертва и да се кандидатирам. Казвам жертва, защото в последните дни ми обясняват точно това, че постъпката ми е жертва. През последните 5-6 дни чух ужасни неща за себе си. За съжаление това засяга и близки хора до мен, а аз не съм готов да жертвам тях. За мен се написа, че съм българо-мохамеданин, като обида. Аз не съм такъв и не мога да разбера що за обида е това да си българо-мохамеданин. 

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ кандидатът за президент проф. Анастас Герджиковпроф. Анастас ГерджиковРоден е на 28 февруари 1963 г. в Кърджали. През 1982 г. завършва Националната гимназия за древни, който е подкрепен от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

"Аз разговарях относно моята кандидатура с мои приятели и колеги, които настояваха, че такава кандидатура е необходима на България. После разговарях и с Красимир Велчев, който познавам отдавна. Той ме убеди окончателно. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е научил от него за моята кандидатура и е решил ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да ме подкрепят. Нямам нищо общо с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Виждал съм Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от веднъж и то от 10 метра. Не познвам г-н Карадайъ, г-н Пеевски. Никога не съм бил член на НДСВ. Познавам много хора от НДСВ, но никога не съм бил част от партията. Много хора ме упрекнаха, че съм кандидат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Аз искам да бъда кандидат на всички българи и нямам нищо против да бъде подкрепен от хиляди хора, които подкрепят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и са част от българското общество", разкри проф. Герджиков. 

Проф. Анастас Герджиков: Обещавам да тръгнем по път, по който българските предци са мечтали

"Трите правителства на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са много различни. Според мен при последното правителство имаше един проблем и той е лиспата на диалогичност. Аз искам да обединя всички хора, които искат да работят за развитието на България. Всички партии в момента си гледат теснопартийните интереси и се противопоставят помежду си. Аз не искам да бъде така. Лично аз си избрах кандидата за вицепрезидент г-жа Невяна Митева. С нея се запознах преди 5-6 години. За мен тя беше иделаният вицепрезидент и образа й веднага изникна в главата ми", добави той.

"Основният проблем и грешка на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на беше, че е твърде рязък и често смесваше личното си отношение с постъпките си като президент. Това не трябва да бъде така. Президентът трябва да работи с всички независимо дали ги харесва или не. Аз не упреквам президента Радев, че е излязал при протестиращите, но тогава имаше и контрапротести. Защо той не отиде и при тези хора? Обществото беше разделено  и един президент не трябва да нсъсква хората един срещу друг", категоричен бе Анастас Герджиков.

Румен Христов: Можем да избираме между "Върви, народе възродени" и "Партизан за бой се стяга"

"Идеята да се увеличават президентските правомощия е много опасна, независмо дали съм аз или някой друг. България все още е млада демокрация, няма категорично върховенство на закона и идеята за повече правомощия, на който и да се дадат те, не е никак добре. Ако трети път, недай си Боже, се провалим и не се състави редовно правителство и аз бъда избран за президент, имам идея кои лица могат да попаднат в един служебен кабинет. Смятам, че се нуждаем от поредица от мерки, но една от най-основните е съдебна реформа, която до доведе до едно цялостно и качествено върховенство на закона. Главният прокурор е спорна фигура и това е причината да има протести срещу него. Проблемът е в правилата. Ако днес отстраним г-н Гешев, на негово място ще дойде друг г-н Гешев, защото правилата са такива. Трябва да променим правилата. Северна Македония трябва да изпълнят задълженията си по Договора за добросъседство и ние не трбява да се подаваме на никаквъ натиск по тази тема", завърши проф. Герджиков. 

Филип Епитропов
3469 99

Свързани новини

Коментари 99

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.09 | 23:34

99
58 годишно мaминo дете което няма ceмейство, тecни рамена и пyxкав зaдник, тopмозeн от cъyчениците си в училище, кpaйно комплекcиpан и готов да се наведе на всеки, само и само да докаже на cъyчениците които са го yнижaвaли, че не е тая пyтка, която вcъщност е. Това е xoмo кандидатът на гейберско-депесарското ОПГ.

2021.10.08 | 21:17

81
Бедните Радеви тролове се ошашавиха. И трите им компромата не минаха. Първото на Дончева, Второто на Панов и последното, че Герджиков не бил женен. А, човека е щастливо женен и има син. Продължавайте да риете другари, само, че пада върху вас. Ето и днес се разбра за офшорките на Асен Василев.
В.Янков

2021.10.09 | 12:15

98
Как да се обърна към вас г-н никой!
Радев и глутницата му

2021.10.08 | 23:43

95
от талибани нямат никакъв шанс!!!

2021.10.08 | 23:23

93
Вижте, само какви оли гофрени, като шибания го подкрепят и си правете сметка за нивото!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.08 | 22:44

88
И защо поддръжниците на проф. Анастас Герджиков толкова пламенно отричат да е бил назначен за зам.-министър на просветата по времето на тройната коалиция от квотата на ДПС? Какво срамно има, ако това наистина е така? А и нали вече се правят тънки сметки на втори тур движението да даде рамо на ГЕРБ и Герджиков да пребори Радев?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.09 | 07:22

97
За Радев гласуваха над 2,5 милиона българи, кypво депесарска. Как точно ДПС ще му помогнат с техните смешни 200 хиляди гласа?

2021.10.08 | 23:16

92
А, Радев срамува ли се, че стана президент с помощта на ДПС?
Не е нужно да го виждаш, а да те командва дистанци

2021.10.09 | 05:48

96
Не е лесно да се изчисти мафията на герб от държавните институции и банките. Но народа е пред избора или вожда на промяната, кандидата на народа, Радев или кандидата на олигархичната бизнес мафия на ББ и Доган - Герджиков.
БЪЛГАРИЯ

2021.10.08 | 23:41

94
РАДЕВ И ПП- ТАЛИБАНЧЕТАТА СА НАПРАВО КОМИЧНИ ПРЕД АВТОРИТЕТА И СИГУРНОСТТА, КОЯТО ИЗЛЪЧВАТ ГЕРДЖИКОВ И МИТОВ!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.08 | 22:45

91
На 13 октомври 2020 г. по инициатива на студенти от СУ „Св. Климент Охридски“ пред Ректората се събраха десетки техни колеги от над 10 ВУЗ-а в столицата. Младите хора заявиха, че подкрепят исканията срещу правителството и главния прокypoр. „Искаме да живеем и учим в свободна от коpyпция страна“, - надигнаха глас те. Нищо не казахте по въпроса, професоре, защо?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.08 | 22:45

90
На 2.08.2020 г. протестиращи блокираха кръстовището пред СУ, майки на деца с увреждания опънаха палатки там и заявиха, че ще протестират до падането на правителството на Борисов и оставката на Гешев. Всеки ден граждани носеха на протестиращите сандвичи, минерална вода, кафе, чай… Вас пак ви нямаше, ректоре…
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.08 | 22:44

89
Всяка година заради корупция България губи над 11 млрд евро, или 14% от БВП, по данни на Европейския парламент, ОЛАФ, Евростат и Европейската комисия. Това прави над 100 милиарда евро за периода на управление на Борисов и ГЕРБ, които издигат и подкрепят кандидатурата на проф. Анастас Герджиков.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.08 | 22:43

87
Ще преизберем Радев, защото той не иска да ни обединява с крадците от гейберско-депесарското ОПГ. Той иска да ги прави там, където им е мястото. В Централния Софийски Затвор.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.08 | 22:43

86
На 13 октомври 2020 г. по инициатива на студенти от СУ „Св. Климент Охридски“ пред Ректората се събраха десетки техни колеги от над 10 ВУЗ-а в столицата. Младите хора заявиха, че подкрепят исканията срещу правителството и главния прокypoр. „Искаме да живеем и учим в свободна от коpyпция страна“, - надигнаха глас те. Нищо не казахте по въпроса, професоре, защо?

Добави коментар

Водещи новини