Проф. Анастас Герджиков разкри дължи ли нещо на ГЕРБ

  • 07 октомври 2021 08:05

  • 5151
  • 65
© Кадър - Нова телевизия

Не дължа нищо на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Затова приех да съм кандидат за президент. Мотивацията ми да се кандидатирам е, че все повече нацията е разединена, освен че сме и в криза. Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 е предложил ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да ме подкрепи, а не да издигат техен кандидат. Борисов ми каза, че няма нито едно условие и не очаква нищо от мен. Това заяви кандидатът за президент, подкрепен от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, проф. Анастас Герджиков в ефира на Нова телевизия.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в очевидно са допринесли с нещо полезно след като са били избирани три пъти за по 4 години, каза още той и подчерта, че ще гласува на предстоящите избори за тайната на вота.

Надявах се много партии да застанат зад мен, че и други ще разпознаят в мое лице обединението. Но това, че те не го направиха - ме превърна в кандидата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Бих приел подкрепа от дясно-центристките партии.

Обществото смята, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са допуснали грешки и съответно подкрепата към тях намаля, каза още той.

Нямам нищо общо с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, никога не съм бил член или симпатизант на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Познавам единствено Местан, защото бе председател на Комисията по образование в НС. Това, което казва Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет не е вярно, мисля че е подведен. Трябва да ми се извини, категоричен е Герджиков и заяви, че не познава Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. "Обществото се настройва срещу Пеевски като символ над задкулисието. Не трябва да се вторачваме само в една личност. Той има проблем, обществото е убедено, че той е този символ. Ако отстраним един или двама, какво ще правим с всички други, които имат офшорни сметки. Аз нямам такава, но съм сигурен, че много други имат. Не трябва да се вторачваме в една или две фигури, а да отстраним цялото задкулисие", обясни още той.

От самото начало трябва да си кандидат на всички българи. Въпросите към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са въпроси към тях. Има лична отговорност, има съд, заяви проф. Герджиков.

Социолог: Президентската кампания от скучна и предрешена стана оспорвана и с отворен финал

Що се отнася до главния прокурор и каква е позицията му спрямо Гешев, той заяви, че поне от 1 година Гешев е символ на това, че се прикриват някакви неща. "Всеки трябва да носи отговорността си. Това не е работа на президентската институция.

Що се отнася до полицейското насилие под колоните на НС, той заяви, че всички са били отвратени от случващото се, но университета не може да взима страна, той е деполитизиран. "Осъждам всяко насилие, включително случващото се зад колоните на МС", категоричен бе той.

Имам много енергия в новите партии и им пожелавам успех, заяви проф. Герджиков по повод формацията на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Прогнозата ми е, че следващото правителство ще е експертен кабинет и ще управлява година - две. Ролята на президента е описана в Конституцията. Той трябва да е обединител. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на има едно единствено нещо, което не искам да правя - противопоставянето му срещу определена политика и остра реакция срещу някои партии, отсече проф.Герджиков.

За спецправосъдието той заяви: "Това е конкретен въпрос, който трябва да бъде решен от експертите. Дори те не са единодушни по този въпрос. Скоро ще изкажа мнението си по този конкретен въпрос. Нужна е реформа и тя явно се спъва, след като я започваме вече четири пъти".

Проф. Герджиков заяви, че е ваксиниран срещу коранавирус.

 

Калина Христова
5151 65

Свързани новини

Коментари 65

Добави коментар

2021.10.07 | 14:52

65
Няма ли свестен професор в България ? Всички ли са продажни идиоти !
Иван

2021.10.07 | 11:24

64
Тоя е просто една пионка на Боко и Пеевски. Идеята е да го няма Радев, много им пречи на схемите
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.07 | 11:10

63
Господин Герджиков, кога ще дадете интервю на ПИК?

2021.10.07 | 11:05

62
Като видя по коя телевизоя говори, и като се замисля, че Радев или Панов не съм ги виждал там... ми е ясно, че дължи нещо на ГЕРБ.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.07 | 11:05

61
Учeнитe заклеймиха и полицейското насилие, както и прикриването на това насилие от властите. Извинете, проф. Герджиков, но Вие къде бяхте по това време?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.07 | 11:05

60
На 13 октомври 2020 г. по инициатива на студенти от СУ „Св. Климент Охридски“ пред Ректората се събраха десетки техни колеги от над 10 ВУЗ-а в столицата. Младите хора заявиха, че подкрепят исканията срещу правителството и главния прокypoр. „Искаме да живеем и учим в свободна от коpyпция страна“, - надигнаха глас те. Нищо не казахте по въпроса, професоре, защо?
Stamatis

2021.10.07 | 11:04

59
На ГЕРБ не, но на НДСВ много дори и сега! Изложи се, като беше зам. министър с наглост и некомпетен тих и кротък, по-смешен и от Плевнелиев!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.07 | 11:04

58
На 13 октомври 2020 г. по инициатива на студенти от СУ „Св. Климент Охридски“ пред Ректората се събраха десетки техни колеги от над 10 ВУЗ-а в столицата. Младите хора заявиха, че подкрепят исканията срещу правителството и главния прокypoр. „Искаме да живеем и учим в свободна от коpyпция страна“, - надигнаха глас те. Нищо не казахте по въпроса, професоре, защо?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.07 | 11:03

57
На 2.08.2020 г. протестиращи блокираха кръстовището пред СУ, майки на деца с увреждания опънаха палатки там и заявиха, че ще протестират до падането на правителството на Борисов и оставката на Гешев. Всеки ден граждани носеха на протестиращите сандвичи, минерална вода, кафе, чай… Вас пак ви нямаше, ректоре…
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.07 | 11:03

56
На 09.09.2020 г. Борисов коментира протестите: „Мафията в момента иска да свали правителството, защото хазарт, контрабанда – всичко е на улицата срещу нас. И си намериха водач“ (Визира президента Радев). Сигурно споделяте това мнение, защото иначе нямаше да приемете подкрепата на ГЕРБ и Борисов, нали г-н Герджиков?

Добави коментар

Водещи новини