Георги Кадиев: Надявам се лявото обединение да не е свършило

  • 04 октомври 2021 13:52

  • 500
  • 1
Георги Кадиев: Надявам се лявото обединение да не е свършило
© Булфото архив

"Надявам се лявото обединение да не е свършило. Има крачка назад, но се надявам да я преодолеем и да продължим". Това заяви пред БНР лидерът на "Нормална държава" Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, бивш депутат от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България", който не е водач на листа на коалицията за предстоящите на 14 ноември парламентарни избори.

Той беше категоричен, че няма проблем с това да не е водач на листа, но държи да има истински партньорски отношение в коалицията, а не "да има един силен и много малки, на които се гледа като на пълнеж".

Михаил Миков: Така и не разбрах кои точно са червените линии пред БСП

"Защо моето име го няма в Стара Загора (на предходните избори Кадиев беше водач на листата и избран за народен представител от Стара Загора - б.р.) нямам отговор на този въпрос. Приемам го като оценка за кампанията, която направих там, която не е била оценена. От тук нататък ми остава във всички бъдещи кампании, ако участвам, да се представя по-добре", каза Кадиев и уточни, че партньорството на "Нормална държава" с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е било само за миналите избори, а в момента още водят преговори за предстоящите.

"Ако не постигнем споразумение с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, нямам никакво намерение да ходя в други листи, поне засега", подчерта той и уточни, че има предложения.

"Ние си оставаме лява платформа, аз си оставам ляв човек. Няма никаква логика да ходим в някакви десни партии, коалиции и сдружения. Или ще сме заедно в лявото обединение, или ще пропуснем тези избори", увери Кадиев.

По думите му лявото има много трудности пред себе си и е важно левите формации "да не се цепят и да не се доказват един на друг, а да се държат като партньори в лявата коалиция".

Мая Йорданова
500 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БЪЛГАРИЯ

2021.10.04 | 18:31

1
РАДЕВ И ПП- ТАЛИБАНЧЕТАТА СА НАПРАВО КОМИЧНИ ПРЕД АВТОРИТЕТА И СИГУРНОСТТА, КОЯТО ИЗЛЪЧВАТ ГЕРДЖИКОВ И МИТОВ!

Добави коментар

Водещи новини