Цветан Цветанов: Кандидатът ни за президент ще е мъж с ясни, принципни позиции и ценности

  • 02 октомври 2021 15:36

  • 1305
  • 9
Цветан Цветанов: Кандидатът ни за президент ще е мъж с ясни, принципни позиции и ценности
© ПП Републиканци за България

Национално обединение на десницата, в което си партнираме с КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият, е една добра платформа за бъдещо действително национално обединение на десните. Това каза в предаването „Седмицата“ по Дарик радио председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който изрази увереност, че такава коалиция ще има много по-висок изборен резултат. „Искаме да има консервативно дясно“, заяви Цветанов и добави, че двете партии имат един и същ профил и много сходства в програмите си. „Няма смисъл да се пилее тази енергия, затова говорим за Национално обединение на десницата“.

По думите му, при влизането в един бъдещ парламент, дясната коалиция може да си партнира с всички център-дясно политически формации, които се заявяват като такива. „Ще сме за диалог с всички, които искат да правим реална промяна“, обясни председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.. „Искаме да създадем един много ясен десен профил и хората да знаят, че отстояваме принципите на дясната политика“, каза той.

„Ще имаме кандидатура за президент, която ще бъде с ясно позициониран профил за десните и семейни ценности, за икономически просперитет на страната. Ще се говори за енергетика, за геополитически план и къде се намира страната. Защото ние не искаме да бъдем към Евразийския съюз, а да сме част от силна и обединена Европа и  от НАТО“.

В ефира на Дарик председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. сподели, че д-р Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва би бил един прекрасен кандидат за президент, но уточни, че нито един от лидерите на двете партии в новата дясна коалиция не се разглежда като кандидатура.

По думите на Цветанов кандидатът ще бъде човек с много ясни, принципни позиции и ценности, ще бъде мъж и ще води мъжка битка. Ще бъде оповестен следващата седмица. „Нашият кандидат ще бъде изключително равностоен политически играч. Виждам, че сега Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от ще застанат зад Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет. Смятам, че това ще бъде четворката, която може би ще формира най-висока подкрепа“, каза Цветанов, визирайки също така кандидатурите на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и проф. Герджиков.

„Нека тези, които участват в тази президентска кампания, да бъдат хората, които генерират бъдеща стабилност и устойчивост, и да няма лични нападки. Нека да има говорене, по което хората да се информират за това, кой каква политика ще прави“, призова Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той сподели, че е тревожно присъствието на голям брой хора, които са били част от бившата Държавна сигурност в инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

“Партиите трябва да дават политически решения и ясно да се позиционират, да работят за висока избирателна активност”, каза още председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г..

„За мен най -важно е, независимо кой какъв резултат ще постигне, да има повече представителност на българското общество, чрез партиите, които ще бъдат в парламента. От тази гледна точка, високата избирателна активност може да противодейства и на това, за което се говори през последните няколко дни и седмици - купуването на вот и контролирането му. Когато има висока избирателна активност, тези механизми отиват на заден план. Затова политиците трябва да допринасят да има активност от гражданите. Но това става, когато се вижда, че политиците не се замерват с компромати, не се противопоставят един на друг на безпринципна основа, а спорят по същество за политики“, каза още Цветанов.

 

Борислава Борисова
1305 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.02 | 15:48

1
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.02 | 15:49

2
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ

2021.10.02 | 15:49

3
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ

2021.10.02 | 15:50

4
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

2021.10.02 | 15:52

5
Боклук като Баце, пред иконата
Gogo

2021.10.02 | 16:22

6
Тоя па идиот. И ще бъде мърша като Цв. Цв. Ха..ха ...педал смотан.
Така е, Цвъки,

2021.10.02 | 17:31

7
и този мъж се казва Румен Радев. Хайде сега да ти се изтропкат в асансьора дано, педераст гейбераски.
Патриот

2021.10.02 | 17:40

8
На българския народ трябва обединител какъвто е проф.Герджиков и полковник Невяна Митева а не комунистически разединители като сегашния президент Румен Радев и вице президента Йотова.
Погледни народе

2021.10.02 | 20:39

9
РАДЕВ И ПП- ТАЛИБАНЧЕТАТА СА НАПРАВО КОМИЧНИ ПРЕД АВТОРИТЕТА И СИГУРНОСТТА, КОЯТО ИЗЛЪЧВАТ ГЕРДЖИКОВ И МИТОВ!

Добави коментар

Водещи новини