Георги Бянов: Ще работя с всеки човек за просперитета на Стражица и общината

  • 28 септември 2021 16:03

  • 649
  • 0
 Георги Бянов:  Ще работя с всеки човек за просперитета на Стражица и общината
© ПП ГЕРБ

Заставам пред вас с ясното съзнание, че подкрепата която ми оказвате е отговорност и задължение. Задължение да работя за Стражица, за населените места, за хората в общината. Като заместник-кмет успях да реализирам много проекти с европейско и държавно финансиране, които подобриха качеството ни на живот. Предстои ни още много работа. Вярвам, че заедно ще успеем да направим Стражица и селата по-уютни и облагородени, да привлечем инвеститори, които ще открият нови работни места, за да има бъдеще за младите хора тук. С тези думи се обърна към съгражданите си кандидатът за кмет на Стражица Георги Бянов, подкрепен от Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

На срещата с жители на града и общината присъстваха народните представители от 45-то и 46-то Народно събрание проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. и Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, заедно с областния координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и кмет на Велико Търново Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,.

С призив към обединение и единство, в името на по-доброто бъдеще на града и населените места се обърна Панов към местните жители. „Обществото ни днес няма нужда от политическо и партийно разделение, то има нужда от единство. Вие, стражичани, го показвате, заставайки зад човека, който е направил много за града и селата. Той ще продължи да надгражда и да развива общината. Виждам хора от различни политически сили тук, които подкрепят независимия кандидат Георги Бянов. Това ме радва, защото това е пътят за развитие на Стражица. Нека това единство бъде пример за цялата държава“, каза Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,. Той си припомни годините на голямото земетресение, когато е бил в града и е станал свидетел на големия ужас как хора остават без дом и покрив над главата си. „Тогава вие успяхте да се справите, защото бяхте заедно. Нека в неделя заедно изберем Георги Бянов за кмет на Стражица, за да се развива общината, за да има бъдеще за вас, за вашите родители и деца“, допълни областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Панов подчерта, че за града и общината е от особена важност да бъде завършена магистрала „Хемус“, която ще минава само на 12 км от града. „Това е предпоставка за нови инвестиции и работни места. АМ „Хемус“ е приоритет на коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, която застава твърдо зад кандидатурата на Георги Бянов“, допълни Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,.

Своята лична подкрепа и тази на политическото ръководство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в пред присъстващите на срещата заяви и народният представител от Великотърновска област проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г.. „Запознайте се с обещанията на всички кандидати, но знайте, че не добрите пожелания и думи имат значение, а опитът. Опитът на един човек, който стои пред вас и мандат и половина е работил в общината като заместник-кмет. Той няма нужда тепърва да разбира как работи общинската администрация и как да постигне всички онези неща, които вие искате от него. Пред вас стои най-опитният и компетентен кандидат за кмет на община Стражица - Георги Бянов“, заяви проф. Ангелов.

Борисов: До последния ден няма да излъчим кандидат за президент

По думите му последният парламент се е превърнал в един срамен цирк, от което е загубила България. „Не се подвеждайте по светли обещания за розово бъдеще. Такива обещания водят до това, което гледахте в Народното събрание – среднощни заседания с никакъв резултат. Не позволявайте това да се случи и в Стражица. Дайте в неделя своя глас с номер 13 в бюлетината. Гласувайте за най-опитния кандидат, за да може този човек да сбъдне вашите желания, защото той знае как да го направи“ каза доскорошният здравен министър Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г..

Последвайте канала на

Теодора Александрова
649 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини