ВМРО се регистрира за изборите, ще участва със своя кандидат-президентска двойка

  • 27 септември 2021 15:05

  • 733
  • 0
ВМРО се регистрира за изборите, ще участва със своя кандидат-президентска двойка
© ВМРО

Точно в 13.30 ч. днес организационният секретар на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Юлиан Ангелов, членът на на националното ръководство Александър Сиди, председателят на столичната организация Владимир Митов и депутатът в 44-ото НС Мария Цветкова, придружени от представители на младежката органиция на партията, внесоха в ЦИК документите за регистрация на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа за предстоящите избори на 14 ноември 2021 г. Партията ще участва със своя кандидат-президентска двойка, но имената на тандема ще станат ясни през следващите дни, съобщават от пресцентъра на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

"Влизаме в надпреварата с твърдото убеждение, че в следващия парламент има място за патриотична формация като ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа. Ние винаги сме отстоявали само и единствено българския интерес и по тази причина за нас е важно да продължим да бъдем фактор в политиката, който да носи разум и да отстоява християнските ценности и българщината", каза при влизането в ЦИК Ангелов и допълни, че в 47-ия парламент ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа ще направи нужното да има разбирателство и единомислие между различните партии, защото България има нужда от стабилност и от редовно правителство особено в разгара на тежкатта икономическа криза. 

Каракачанов категоричен: ВМРО ще се яви самостоятелно на изборите за парламент

На въпрос с кого биха работили в парламента войводите, организационният секретар на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа отговори: "С всички партии, които не обслужват чужди интереси, не толерират джендър идеологията и други подобни извращения". Категорично обаче той изключи възможността за коалиция с ДПС.

Филип Епитропов
733 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини