Тома Биков: Ако Радев спечели, ще разцепи БСП

  • 26 септември 2021 19:11

  • 810
  • 2
Тома Биков: Ако Радев спечели, ще разцепи БСП
© Кадър: БНТ

Ако Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на спечели президентските избори, следващата партия, която ще се разцепи, е БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Колкото по-фрагментиран стане политическият живот, толкова по-силен става президентът. Това заяви в предаването "Говори сега" по БНТ депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Според него с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" президентът в момента разцепва пространството на партиите на протеста.

Борисов: До последния ден няма да излъчим кандидат за президент

"Предполагаме, че когото и да издигнем за кандидат за президент, той няма да бъде изведнъж избран за президент, ще има определени трудности", коментира Биков.

Той не смята, че Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще бъде избран от първи тур. И даде за пример Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който не беше избран на времето от първия тур, въпреки че по думите на Биков е имал повече популярност от Радев. Съвсем скоро предстои от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на да обявят конкретно име. Техният кандидат според Биков трябва да бъде медиатор на политическия процес, човек, който се опитва да консолидира политическата система. Не е задължително да бъде член на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и не по това са били техните критерии при избора, трябва да е диалогичен човек, да укрепнява политическата система, а не да я разпада.

"Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на преди пет години губеше от който и да е кандидат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, така казваха социолозите, след това спечели. В тези неща няма предизвестен победител", смята депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. По думите му има формации, които още не могат да разберат, че "ги пържат" в момента - като например "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". "Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на им представя техен двойник в момента с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Гласовете за "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" ще бъдат изцяло от пространството на партиите на протеста. Те това не могат да го разберат", коментира още Биков.

Мая Йорданова
810 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мила

2021.09.29 | 18:22

2
Когато Радев спечели, някои престъпници ще заемат своите заслужени места в централния затвор...
Гост

2021.09.26 | 19:56

1
Марш бе боклук !

Добави коментар

Водещи новини