АБВ ще подкрепи Румен Радев и Илияна Йотова на президентските избори

  • 25 септември 2021 15:51

  • 522
  • 10
АБВ ще подкрепи Румен Радев и Илияна Йотова на президентските избори
© АБВ

АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка ще подкрепи Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , на президентските избори. Новината обяви лидерът на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по време на пресконференция в пресклуба на БТА в Плевен. Стана ясно, че решението е взето единодушно на заседание на Националния съвет на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка.

„Нашите аргументи са в няколко аспекта. Първо, Президентството остана институцията, която дава стабилитет, излъчва сигурност и излъчва перспектива. Второ, президентът Радев и вицепрезидентът Йотова са предсказуеми в своето поведение и са отговорни пред обществото. Трето, това остана институцията, която може да създаде условия за диалог с цел намиране на решения, които отговарят на обществения интерес. Президентът Радев и вицепрезидентът Йотова могат да създадат условията, но никой не може да гарантира диалога, ако политическите сили нямат волята и способността да водят такъв диалог и да подчинят своите интереси на интересите на обществото. Не на последно място и президентът Радев, и вицепрезидентът Йотова показаха, че могат да виждат и да чуват. Да погледнеш нещо не значи, че си го видял. Да слушаш, не значи, че си чул. Президентът Радев и вицепрезидентът Йотова съумяха да покажат на обществото, че могат и да виждат, и да чуват.

„Искам да подчертая специално изключителната роля на вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. Ние понякога сме склонни поради естествената лидираща позиция в една институция да подценяваме втория човек. За мен г-жа Йотова показа с деликатност, но и с много ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на качества, които са ни нужни днес, като излъчване в институция, като пестеливост и подреденост на изказа и като готовност да се оценява ситуацията и да се отстоява позиция. Това са неща, които много се надявам да бъдат по достойнство оценени. Убеден съм, че ще бъдат по достойнство оценени от българските граждани, че ще се проведе една действително смислена кампания за избор на президент и вицепрезидент, че тя няма да бъде помрачена от излишни нападки и вулгаризми, цинизми, че атмосферата от последните два парламента, няма да се пренесе в предстоящите две кампании и че ще дадем възможност на кандидатите на президент и вицепрезидент да ни представят своята държавническа визия за развитието на обществото и на държавата и нейните институции“, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

„Ние ще настояваме в политиката на президента Радев и вицепрезидента Йотова през следващия мандат стратегическо място да заеме българската енергетика“, подчерта още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той уточни, че това не е условие. По думите му въпросът в момента с енергетиката е въпрос на национална сигурност.

Той коментира и начина, по който се очаква АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка да се яви на предстоящите предсрочни парламентарни избори. По думите му разговорите с ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, които се водят в момента са за формулата от предходните избори. „Специално не виждам повод да бъде преосмислена формулата за участие. Нещо повече, ние сме единственият партньор, който сме показали потенциал. Нашите кандидати и то без да изчерпваме възможностите, които АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка има във всички региони, са получили близо 12 хил. преференции. И то смея да твърдя по един честен, почтен, политически начин, видим от обществото. Считам, че това ще бъде оценено по достойнство. Последните ни разговори с ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са, че просто трябва да материализираме тези разговори в писмено споразумение и да участваме активно в предстоящата кампания“, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

 

Борислава Борисова
522 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
БКП

2021.09.26 | 00:57

10
Каква ви е далаверата от тая фуражка?! А и на него му е все тая. Той се цели на високо. Много си е повярвал. Вие сте му безинтересни.
БКП

2021.09.26 | 00:56

9
Каква ви е далаверата от тая фуражка?! А и на него му е все тая. Той се цели на високо. Много си е повярвал. Вие сте му безинтересни.
ДПС СА МНОГО ПРАВИ!

2021.09.25 | 20:39

6
ТЪПИТЕ И НЕ АДЕКВАТНИ ДЕЙСТВИЯ НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВАТА МУ ГЕНЕРИРАХА ВЕЧЕ ЗНАЧИТЕЛНА И НЕОБРАТИМО НАРАСТВАЩА ИНФЛАЦИЯ!
Анонимен

2021.09.25 | 22:06

8
Който го разбере, разбере и гласува правилно. Който не го разбере, - очаква ни "Радевата зима" може би по лоша от Жан Виденовата!? Мисли народе и си определяй съдбата!
ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ

2021.09.25 | 21:02

7
ГЕРБ УПОРИТО РАБОТИХА ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ! КРАЧКА ПО КРАЧКА ВСИЧКО ВЪРВЕШЕ УВЕРЕНО И СТАБИЛНО НАПРЕД ! И иииии РАДЕВ И ГЛУТНИЦАТА МУ ОПУСТОШИХА БЪЛГАРИЯ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА! БЕЗКОНТРОЛНО РАСТЯЩА ИНФЛАЦИЯ И ПРИБЛЕЖАВАНЕ НА "РАДЕВАТА" ЗИМА!! ВТОРАТА ЖАН ВИДЕНОВА ЗИМА ИЛИ ОЩЕ ПО СТРАШНА!!!!
Цв.

2021.09.25 | 18:06

5
Тежко луди!
А+Б+В цели три гласа

2021.09.25 | 16:37

4
И ще пикаем във всички фонтани!!!
Лиляна Симеонова

2021.09.25 | 16:02

3
Е, и?
бооооо..ли

2021.09.25 | 16:01

2
ме у...я
Ама...

2021.09.25 | 15:55

1
Всичките им 1000 члена или само половината, дето не са взимали от копанката на ГРОБ?

Добави коментар

Водещи новини