Мария Пиргова: Очаквам ИТН да промени поведението си в следващия парламент

  • 23 септември 2021 17:56

  • 1013
  • 3
Мария Пиргова: Очаквам ИТН да промени поведението си в следващия парламент
© Кадър Nova News

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически са в рамките на една конкурентна писта. Петков и Василев ще се борят за еднакви електорални полета, нишата на антистатуквото става доста наводнена. Има политическа умора в обществото. Това заяви политологът Анастас Стефанов в студиото на Nova News.

Според доц. Мария Пиргова Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в са конкуренти за младежкия вот. Те също така ще конкурират партиите, които в два парламента не се справиха със сформиране на изпълнителната власт. Нейното мнение, че ИТН ще промени поведението си в следващия парламент.

Социолог: В следващото НС очаквайте коалиция между ГЕРБ, ИТН и ДПС

„Резервоарът на ПП е от хора, които са често склонни да променят своя избор, не са идеологически детерминирани. Това са хора, които не ходят често до урните, но когато отидат гласуват за най-новото“, коментира Стефанов. По думите му новата формация черпи гласове от ДБ, ИБГНИ и ИТН.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с държат на статуквото. Новите формации ще трябват да направят мнозинство. Всичко зависи от отношението на новите формации към БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. ПП е нов субект, който е загърбил антикомунизма, те ще търсят да приобщят БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Партиите на промяната няма да постигнат 121 депутати. Отношението към БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще определи дали ще има правителство. ДБ ще трябва да промени отношението си към БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е“, категорична беше Пиргова. Според нея само подкрепата към Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на може да съживи електорално БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.  

По повод „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ Стефанов коментира: „Вкарването на моралната категория в политиката не е лошо само по себе си, но когато се осланяме само на нея, попадаме в капан“. Електоратът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е твърдо мобилизиран според него. И двамата бяха категорични ще президент може да бъде избран без подкрепата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Теодора Александрова
1013 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.09.24 | 08:54

3
Аз очаквам да ги няма там.

2021.09.23 | 19:17

2
Типичен соц урод
ХА ХА ХА ХА!

2021.09.23 | 18:25

1
ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ГЕРБ ЩЕ ОПРЕДЕЛИ ДАЛИ ЩЕ ИМА НОРМАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО!!! И...... ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА!!!

Добави коментар

Водещи новини