Калина Константинова: Искаме „Продължаваме промяната“ да е името на коалицията ни

  • 20 септември 2021 11:29

  • 2172
  • 21
Калина Константинова: Искаме „Продължаваме промяната“ да е името на коалицията ни
© Булфото

Искаме „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ да е името на коалицията ни. Това заяви Калина Константинова от политическата формация на бившите служебни министри Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. Константинова идва от екипа на Петков в Министерството на икономиката, била е негов заместник и съветник. 

„На финала на това, което направихме като отбор в Министерството на икономиката, седяхме с щафетата отпред и си представихме, че ще го направим по-лесно за партиите, които съставят кабинет и да продължат промяната, която стартирахме. За съжаление се оказа, че нещата не изглеждат така. Всички задачи, които стартирахме, не са за 4 месеца. Не са задачи за още два месеца и решихме, че ако искаме промяната да се случи, трябва да продължим със собствени сили да работим за това“, каза Константинова. 

Настимир Ананиев: Пред подписване на споразумение сме с „Продължаваме промяната“

По думите ѝ тя се познава с Петков и Василев от над 15 г. Запознала се е с тях покрай малкия ѝ брат, който бил част от „Харвардския клас“ на двамата в СУ „Климент Охридски“. Константинова обясни, че досега не е била част от нито една партия. 

Формацията „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ все още търси партия мандатоносител, водят се преговори с няколко различни партии. Относно информацията, че една от тях е „Волт“ на Настимир Ананиев тя отговори, че не е запозната, защото не е участвала в тези преговори. 

„Искаме да ни помогнат да бъдат нашата опаковка, за да се явим на изборите. Няма да търсим да крадем депутати от други партии. Искаме нашата коалиция да се казва „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“, добави Константинова. 

Тя отхвърли твърденията, че са „президентска партия“, но беше категорична, че ще го подкрепят Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на предстоящия вот.

За приоритетите им тя заяви: „Държавата трябва да се махне от пътя на бизнеса, за да може той добре да си свърши работата. Трябва да осигури една справедлива среда, така че инвеститорите да дойдат, но тази среда трябва да е привлекателна и за хората“.

Калина Христова
2172 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
Гост

2021.09.20 | 22:20

21
Каките от ЦК на ДКМС, каква точно роля ще изпълняват? И те ли са счетоводителки, оставили си успешния бизнес за да спасяват държавата?!?!
Гост

2021.09.20 | 22:20

20
Каките от ЦК на ДКМС, каква точно роля ще изпълняват? И те ли са счетоводителки, оставили си успешния бизнес за да спасяват държавата?!?!

2021.09.20 | 19:14

19
А ние искаме да си заминете.
Демократ

2021.09.20 | 12:43

6
Не е за вярване, но за първи път в новата ни политическа история се сблъскваме с висока академична класа ! "ДА" - на базовите критерии "ерудиция" и "липса на зависимости", - на визия за реално достижими градивни цели, - на добре замислена системна стратегия за партийно строителство, - на тактика "позитивна кампания за обединяване на усилията чрез широко разтваряне на политическото ветрило" ! Тактика, която за съжаление не бе умело използвана от ДБ ! От друга страна основната цел на ДБ "Промяна на правораздавателния модел" е с по-ключово значение за трайна промяна на статуквото ! Така че при настоящата реалност, печеливш за демократичните промени на страната е следният политически ход: "Предизборна коалиция на промяната" на ДБ с ПП ("Продължаваме промяната") и с ИБГНИ ! Ход, който би могъл да осигури на тази коалиция в 47-то народно събрание първия мандат за съставяне на правителство !

2021.09.20 | 19:13

18
Идиот
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.20 | 12:27

5
Защо тоя депесарски сайт прави такъв ПР на тоя двамата?
ДОМ НАШИБАНИЯ

2021.09.20 | 15:02

17
ОБИЧАМ РЕВ НА БСП ТРОЛ
Mitaka

2021.09.20 | 15:01

16
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.

2021.09.20 | 15:01

15
.ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПАПУРА В ПРЕСТЪПНИК? ИМА ЛИ ПРАВО НЕКАДЪРНИКА КИРЧО ПЕТКОВ - ПАПУРА ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В СВОЯ КРАТЪК И СРАМЕН МАНДАТ? КЪДЕ СПИ ГЕШЕВ ТА НЕ ГО ПРИВИКА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ? ЗАЩО НЕ ГО ПИТА БЕНОВСКА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖУРНАЛИСТИ? ЗАЩО МЪЛЧАТ ПАРТИИТЕ? Досега в България има има стотици милиарди инвестиции, чрез които са посторени на зелено хиляди заводи от български и чужди фирми, но на никоя от тях държавата не е давала и 1 стотинка, камо ли десетки милиони от бюджета за да бъдат посторени! Първата инвестиция с подарък от 30 милиона лева държавни пари я направи Харвардския възпитаник Кирчо Папура и се насра от хвалби! Всички останали хиляди заводи са реализирани по времето на десетина редовни и служебни правителства и на никой от десетките министри на икономиката не му и мина през ума да привлича инвеститори с такива огромни подаръци! Основният въпрос, който никой не задава на Кирчо Папура е ТОЙ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ОТЧЕТЕ БАРЕМ ЕДНА СДЕЛКА В КРАТЪК И СВОЯ СРАМЕН МАНДАТ? ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ НЕКАДЪРНИКА В ПРЕСТЪПНИК?!.......

2021.09.20 | 15:01

14
ВАСИЛЕВ. ДА. НЕ ГОВОРИ. ЗА. ПРЕСТЪПНОСТ. И. ФИНАНСОВИ ЗЛОУПОТРЕБИ,,А. ДА ОБЯСНИ НА НАРОДА КАКВО ДЪЛЖИ НА БЮДЖЕТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. А ТОЗИ НЕГОВ ПРИЯТЕЛ ДЕТО ПОСТАВИ ШЕФ НА НАП НЕЗАБАВНО ДА ГО ОСВОБОДИ! СРАМ И ПОЗОР! ЗАТЪНАЛИ. ДО.ГУША ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДА ГО ДАВАТ КАТО БОРЦИ ЗА. РЕД И ЗАКОННОСТ! И ЖУРНАЛИСТИТЕ НАЛИ СА СЕРВИЛНИ СИ ТРАЯТ ! СРАМ И ПОЗОР.ЗА РАЗСЛЕДВАЩАТА ЖУРНАЛИСТИКА! ТЕ ВСИЧКИ СЕ СТЪПИСАХА И.ИЗПОКРИХА ОТ.СТРАХ ДА НЕ. ГИ. РЕПРЕСИРАТ ! ВЕЧЕ И.АЗ СЕ УБЕДИХ,ЧЕ МЕДИИТЕ.НИ СА ЗАВИСИМИ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ !БРАВО НА БТВ ЗАДЕТО ЗАБРАНИ В СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ ДА СЕ ВОДИ ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ! БРАВО И НА БЪЛГАРИЯ ОН ЕР!БНТ СЕ МЪЧИ ДА ОБЕКТИВНА! НО ВЪВ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ.ЛИПСВА РАЗСЛЕДВАЩАТА НЕЗАВИСИМА ЖУРНАЛИСТИКА

2021.09.20 | 15:01

13
+Публикацията е на Danny Hristova: "КАКВО СТАВА, КИРЕ? И ние знаем английски...Документите ти са получени на 19 август 2021 г. Така че продължавай да ни будалкаш и вкупом с пРезидента да нарушавате основния закон на държавата! “Получихме заявление за отказ от канадско гражданство на 19 август 2021 г. Започнахме да обработваме молбата ви на 19 август 2021 г.

2021.09.20 | 15:00

12
Kомплект вървят, защото си знаят далаверите..Петков и Василев са най-брутално наглите министри в историята на демокрацията в България. Току що слушах Миленов да обяснява че Кирчо не просто е сложил свои авери на ключовите места в министреството, ББР и ДКК, но е имал наглостта да тури за адвокатска кантора на ББР тази адвокатска кантора, която работи с неговите лични фирми! Егати смяната на модела! Това даже надминава най-големите ми очаквания, макар че моите очаквания никога не са били високи! Ха-ха-ха-ха-ха! Може да се провери дали предишните министри са слагали на тая позиция, техните си адвокатски кантори и се басирам, че в нито един случай не е било така! За първи път имаме такова башибозушко отношение на министър към делата на повереното му министрество! Той го третира изцяло, като своя собственост, което е не просто скандално, направо е престъпно. Стотици пъти го гледахме по медиите как обяснява "Аз съм решил това! Аз ще направя това! Тези ми пречат да направя това, но аз ще натискам, ще ги атакувам докато ги отстраня, докато направя, това което искам!" Сякаш той единствен на света решава, какво става с икономиката на страната, такова поведение имат само босовете на мафията! За първи път виждам такава управленска безотговорна наглост въплатена в напълно случаен човек. А всички знаем, че той нямаше и представа преди 3 месеца, какво е това министерство на икономиката, какви компании и банки има към него, какви отговорности носи, но секунда след като научи вече знае какво да прави, без да пита, без да се консултира, нито с премиера, нито с Президента, които са го назначили, нито пък със съветници и експерти. Това е абсолютна безотговорност! Това е манталитет или на луд или на престъпник!

Добави коментар

Водещи новини