Атанасова: Този парламент е тежка щета върху българския парламентаризъм

  • 15 септември 2021 08:20

  • 904
  • 9
Атанасова: Този парламент е тежка щета върху българския парламентаризъм
© Кадър - Нова телевизия

Този парламент е тежка щета върху българския парламентаризъм. Втори поред парламент се проваля в най-важната цел - да излъчи стабилно правителство. Това заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в преди последното заседание на 46-то Народно събрание.

От Демократична България заявяват, че искат реформа в правосъдието, но и до днес берем плодовете на реформата в правосъдната система, която направи Христо Иванов като правосъден министър в кабинет на Бойко Борисов, каза още тя.

46-ото Народно събрание днес провежда последното си заседание

Ние ще работим, може би това ще допринесе още повече за вида в оставащите часове на българския Парламент.

Очаквам, че няма да бъдат спокойни и конструктивни дебатите в пленарна зала, а напротив, отново ще се стигне дори до лични обиди, вече кампанията за предсрочните парламентарни избори започна, а и както чухте и от вашите събеседници всеки се опитва да развее по едно знаме, което през следващите два месеца може би ще омръзне на българския избирател.

Ще гласуваме, дори смятам, че голяма част от нашите колеги ще подкрепят тази промяна за Бюрото. Аз не споделям това мнение като юрист. Защото четох дори анализите и стенограмите през 2014 година, когато с мнозинството на БСП и ДПС това бюро е преместено от Министерство на правосъдието в прокуратурата.
 

Аз мога да се съглася с част от тях в частта, че ще има пряка намеса на изпълнителната власт в съдебната, така изпълнителната власт - министърът на правосъдието, във всеки един момент ще има информация на какъв етап са определени наказателни дела и кой има нужда от защита.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше партията в управление, която осигури гласовете Христо Иванов да си прокара поредната съдебна реформа. Само че той може би е забравил този момент кога беше министър, каза още Атанасова. 

По отношение на тези подмятания, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в подкрепя Гешев, много по-притеснително е какво си пишат на листчетата Радостин Василев и Татяна Дончева,  а още по-притеснително е как съдебни решения изтичат в телефона на Пламен Узунов, президентския съветник, преди да са обявени за решение.

Вие помните, че преди повече от една година именно прокуратурата разкри такава комуникация в телефона на господин Пламен Узунов - съдебни решения, които все още не са обявени. Това е много по-сериозният проблем. А не всички разговори тук с Христо Иванов или Иво Мирчев, завърши Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,

Калина Христова
904 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ДОЛУ ГЕРБ !

2021.09.15 | 10:56

9
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.15 | 09:46

8
Деси, ти си тежка щета за човечеството.
Ей , долен герберски боклук

2021.09.15 | 09:16

5
Колкото по-злобна .... Толкова по-грозна Ако си ми жена ... Ще те провеся на първото дърво ... Влечуго

2021.09.15 | 09:36

7
не е проблем, че е грозна, проблем е, че и два негърски да ѝ влезнат нема да усетят нищо, толко добре е разработена. за кво ти е такава жена?

2021.09.15 | 09:35

6
Как може такова да ти стане жена? Само много луд може да вземе такова - грозно, нагло и гнусно.

2021.09.15 | 09:15

4
"Политическата" кариера на простата мутренска кypва дуловската деса е "тежка щета върху българската демокрация".

2021.09.15 | 09:15

3
Тва грозно, просто моме ням ли да млъкне вече.?????
Гост

2021.09.15 | 08:56

2
Тая е голям резил
????

2021.09.15 | 08:53

1
Ама разбира се "другарко" Атанасова,след като в него бяха такива като Вас!!!

Добави коментар

Водещи новини