Член на комисия в Лондон обясни кой техник е обслужвал машините

  • 17 юли 2021 17:08

  • 3595
  • 2
Член на комисия в Лондон обясни кой техник е обслужвал машините
© Кадър: Нова телевизия

Гласовете, които решиха победата на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" дойдоха от чужбина. От британската столица Лондон се включи Милена Везенкова.

"Това бяха нормалните избори в чужбина. Имаше избори без опашки за първи път", това каза в предаването "Офанзива" по Нова нюз Милена Везенкова, член на комисия в Лондон.

Издирват цяла секционна комисия в Лондон

Според нея броят на желаещите на гласуват в чужбина е бил един и същ с предишните избори. Тя съобщи, че машините са пристигнали два дена преди вота и с тях не е имало никакъв проблем, а техника, обслужил машините, живеел във Великобритания.

Милена Везенкова смята, че хората в чужбина искат да има нова партия и затова най-много са гласували за "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Венцислав Великов, председател на комисия в Чикаго, заяви, че активността е била по-ниска от предишните избори, 20% е спадът в броя на гласувалите, като той отчита, че е сезон на летни почивки. Но секциите са били повече.

Великов заяви още, че не е имало проблеми във връзката с България, но чакането е било дълго. Той смята, че машините са си свършили работата и не са имали нужда от поддръжка, но е имало техник, живеещ в САЩ, не специално изпратен.

Мая Йорданова
3595 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
BG

2021.07.17 | 22:34

2
Що не си покажеш снимка? Е тогава как ще те охарактеризирам, ГОСТ - че на ГЕРБ! Помним Бат Баойко Тулупа като дойде в Посолството в Лондон и почна да се кара! Типичен артист на Бай Ганьо! Калата, ако беше жив, щеше да му ръкопляска... Така, че заоази си коментарите за госпожата, които си свършиха работата! И не само тя. Много доброволци имаше... Аз мога и по друг начин да ти тегля една лъжица, но нека да оставим това на другите

2021.07.17 | 19:42

1
Тая май е продукт на кръвосмешение с представител от негроидното или ромско общество, следователно и ниския коефициент на интелигентност

Добави коментар

Водещи новини