ДПС в Кърджали увеличи гласовете на избирателите си, похвали се Хасан Азис

  • 14 юли 2021 18:18

  • 2024
  • 1
ДПС в Кърджали увеличи гласовете на избирателите си, похвали се Хасан Азис
© Bulgaria on air

Четирима народни представители от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от Кърджали ще влязат в парламента. Сред тях е и лидерът Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Движението печели 4 от общо 5-те мандата. 

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Кърджали е единствената структура, която увеличи гласовете на избирателите си спрямо изборите през април. На миналите избори имахме достатъчно гласове за 4 мандата, но математическото разпределение ни отне един в полза на друга партия", коментира зам.-председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и кмет на Кърджали Хасан Азис. 

"Щастлив съм, че сега няма да има подмяна на вота и гражданите на Кърджали ще получат това представителство в Народното събрание, за което са гласували. Благодаря от сърце на всички избиратели, членове и симпатизанти на партията!", каза още той.

ГЕРБ се разделя с едно от остриетата си. Караянчева няма да е депутат

Битката за мандатите в Кърджали беше излючително напрегната. Оказа се, че Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН) ще вземе последния пети мандат вместо ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Така от бъдещия парламент отпадна остроеито на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е отново няма да има свой представител от Кърджали. 

Още за резултатите от изборите и в това видео:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2024 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.07.14 | 21:11

1
Мазен ПРОТИВНЯК

Добави коментар

Водещи новини